sandramar parašė:
nu ka saltibarsciai gatavi. bulves osvirtos. kvieciu visas![]()
Prasyciau alkano vilko neerzint
sandramar parašė:
nu ka saltibarsciai gatavi. bulves osvirtos. kvieciu visas![]()
Prasyciau alkano vilko neerzint
Liutuke_tuke parašė:
o kelinta sweepa turejot? Man tai po pirmo prasidejo netikri saremiai,o po antro antroj dienoj isvaziavau gimmdyt. Tikekimes suveiks Jums![]()
Bet kad jus ir pagimdet ar tai ne po termino jau ? Tai kazi ar ten sweep buvo ar tiesiog laikas gimti ir tiek ;) sakau , kiek paskaitinėjau, tai sh....tas sweep , praktiskai neveikia.
AgneHill parašė:
Bet kad jus ir pagimdet ar tai ne po termino jau ? Tai kazi ar ten sweep buvo ar tiesiog laikas gimti ir tiek ;) sakau , kiek paskaitinėjau, tai sh....tas sweep , …
Dar girdejau, priklauso nuo daktares kaip padaro sweepa...
Joringė parašė:
Po ligoninių ir shopingų. Nu nežinau, ne standartas matyt aš, bet jokio malonumo man tie shopingai. Visa laimė, kad anksčiau buvau daug maž apsižiūrėjus, tai nuėjau…
As irgi nemegstu shopintis, man savotiška kančia:))
AgneHill parašė:
As irgi nemegstu shopintis, man savotiška kančia:))
Ypač žmonės ir grūstys nervina
Ir.. Mamcės su savo rėkiančiais vaikais, kuriems viską leidžia, belekokias betvarkes daryt
Kai pačiai teko darbe su tuo susidurt, tai alergija dabar tokiam elgesiui
Joringė parašė:
Beje, šiandien su draugu diskutavom apie mokyklas. Ar teisybė kad visos jos pririštos prie tam tikros religijos?![]()
Ne
Joringė parašė:
Ypač žmonės ir grūstys nervinaIr.. Mamcės su savo rėkiančiais vaikais, kuriems viską leidžia, belekokias betvarkes daryt
Kai pačiai teko darbe su tuo susidur…
As irgi nekenciu parduotuviu todel viska perku internete isskyrus maista
O del vaiku tai sitaip nesakyciau,kol savu nera
As irgi galvodavau,kaip motinos leidzia savo vaikams ant galvu joms lipt,pas mane jau tikrai taip nebus,bet dabar bunu ir pati tokioj situacijoj,kad neina jo suvaldyt jei nori skradziai i zeme prasmek. Dar dziaugiuos, kad viesumoj man cirku nekelia,bet namuose nesuvaldomas,kartais
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai