Labas rytas
Strijų ir aš turiu ant pilvo tai jau atskiro maudymuko užsidėti nebegalėčiau
Jokie kremai nepadėjo nors tikrai tepiausi sąžiningai
geliokas parašė:
SveikutesAs pamenu kraujavau 3 savaites kazkur... daugiausiai ta laikotarpi kai ligoninei gulejau, ta savaitele . O del apsisaugojimo, tai neapsikentus tu visu tableciu, pleistru ir ziedu, isidejau spirale
Patogu, ramu dabar.....
kokia dejasi? 5metams ar 10m?
Linute25Uk parašė:
kokia dejasi? 5metams ar 10m?
Dejausi pacia paprasciausia, uz 70lt, 5metams
Nemaniau pirkti uz 200lt ir daugiau, nes po metu , kitu planuoju ja issiimti
geliokas parašė:
Dejausi pacia paprasciausia, uz 70lt, 5metamsNemaniau pirkti uz 200lt ir daugiau, nes po metu , kitu planuoju ja issiimti
![]()
aisku,na as3men pleistrus dbr o paskui paziuresiu,betkada ja galesiu isideti,nes nemokamai cia ir kontracepcija dbr ir spirale ;)
Linute25Uk parašė:
aisku,na as3men pleistrus dbr o paskui paziuresiu,betkada ja galesiu isideti,nes nemokamai cia ir kontracepcija dbr ir spirale ;)
a na kai nemokamai tai kitas reikalas...Kur cia taip rupinasi kontracepcija?
As su tabletem - pamirsdavau isgert, su pleistru - jausdavau psichologini neuztikrintuma, su ziedu - visiskas diskomfortas mum abiem, o apie gumeles visai patylesiu
Tai va
niu ka as ir vel po daktaro:).beje sveikos mamytes:)..
siandiena daktaras tik pamaige mane.sake reikia laukti kraujo ir tepinuko atsakimo,tada laisku atsius kada ekoskopas...
sako gali buti kad kazkas dar yra viduje gimdoje ar kazkur uzsilike,bet tykisi kad taip nera.arba dar gali buti infekcija.vis dar kraujuoju.jau 12 savaiciu...na lauksiu su nekantrumu tyrimu rezultatu
jurate1991 parašė:
niu ka as ir vel po daktaro:).beje sveikos mamytes:)..
siandiena daktaras tik pamaige mane.sake reikia laukti kraujo ir tepinuko atsakimo,tada laisku atsius kada ekoskopas...
sako gali buti kad kazkas dar yra viduje gimdoje ar kazkur uzsilike,bet tykisi kad taip nera.arba dar gali buti infekcija.vis dar kraujuoju.jau 12 savaiciu...na lauksiu su nekantrumu tyrimu rezultatu![]()
sveikute,kaip negerai jei taip
as matai geriau antibiotikus nuo infekciju gal tdl man kraujavimas ir baigesi,bet kai geriau to laiktotarpiu ir lb kraujavau ir su kresuliukais nemazais... na duok dieve kad viskas gerai butu ;) laikykis
geliokas parašė:
SveikutesAs pamenu kraujavau 3 savaites kazkur... daugiausiai ta laikotarpi kai ligoninei gulejau, ta savaitele . O del apsisaugojimo, tai neapsikentus tu visu tableciu, pleistru ir ziedu, isidejau spirale
Patogu, ramu dabar.....
Sveikutes
as ir prisijungiu i jusu buri. Sunelis gime po ekstra cp, niekaip negalejau pagimdyti nes netilpo (4764 g. 56 cm). Gerai, kad esame sveiki, ir randas man gana gerai uzgijo, kraujavau ir teplio gana ilgai - 8 savaites. Tikiuosi nebus kokia infekcija, nieko neskauda, bet kai dare tepineli, sake leukocitai ant ribos, leistinas max kiekis. Tai va, kai cia paksiciau, tai kitoms trupti probleu yra su kraujavimu ir gyjimu. Man tik pirmos dvi savaites ziaurios buvo, kaip ne zmogus jauciausi. Po to jau liuks. Dabar tik svori reikia susigrazinti normalu
As ir labai noreciau spirales, ja turejau ir pries nestumo, bet mano gydytojas nerekomenduoja jos detis del to kad darytas cp. Kokia jus spirale konkreciai dejotes (pavadinimas
)ir kiek laiko buvo praeje po gimdymo? Gydytojas nepriestaravo, kad jus ja dejotes?
tai ir as geriau antibiotikus nuo infekciju netgi sesias savaites:)...ir sesias savaites nuo kraujo kresejimo man leido vaistus i pilva..bet va kraujuoju...buvau nustojusi kraujuoti gal kokioms 3savaitems..paskui vel kaip susirgau menesinem...po menesiniu 3dienas nebekraujavau,o tada vel pradejau..
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai