Ragana be šluotos parašė:
Takažolę gėriau nuolatos, o vienšalę užginą reikia gerti po mėnesinių iki kitų mėnesinių. Jei testas teigiamas, iškart nutraukti
aciu jums uz patarimus!
Takažolę gėriau nuolatos, o vienšalę užginą reikia gerti po mėnesinių iki kitų mėnesinių. Jei testas teigiamas, iškart nutraukti
aciu jums uz patarimus!
Cherie5 parašė:
gal ir pabandykit su gydytoja pasikalbeti apie kazkokia pagalba, o vyro turtas tirtas ?
ketvirtadieni keliausiu ir kalbesimes jau placiau kur ieskoti problemu...
Aglė. parašė:
ketvirtadieni keliausiu ir kalbesimes jau placiau kur ieskoti problemu...
sekmes
Cherie5 parašė:
o bandote naturaliai ar kazkaip kitaip?
Dabar laukiu mmm, tikiuosi išsivalys cista ir tada skatinsim ?
Bajorina parašė:
Dabar laukiu mmm, tikiuosi išsivalys cista ir tada skatinsim ?
Sekmes!
Cherie5 parašė:
Sekmes!
Prireiks
Jei nesunku, gal galite truputi papasakoti placiau apie tu zoliu vartojima: kaip jos veikia (ka gerina), kiek ju gerti ir kiek kartu per diena, kur isigyti?
Bajorina parašė:
Prireiks![]()
as pati labai laiminga kad sy cikla vel galiu bandyti stimuliacijas ir IUI nes man lb ilgai hcg nekrito po persileidimo
Cherie5 parašė:
as pati labai laiminga kad sy cikla vel galiu bandyti stimuliacijas ir IUI nes man lb ilgai hcg nekrito po persileidimo![]()
Labai linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas! Kokios dar bėdelės pas jus be endo?
Bajorina parašė:
Labai linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas! Kokios dar bėdelės pas jus be endo?
daugiau jokiu bedu neesam rade nei pas mane nei pas vyra...
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai