2017.02.22 14:29 (prieš 9 m.)
freedom parašė:
Kai mama maitina tai nėra fui, bet kai pvz būni draugu būryje ir prie stalo prie visu issitraukia krūtine ir pradeda maitint kokiu 1m vaika, tai ir man butų nejauku…
Tai ir prie stalo su draugais - mama maitina. Ir 1 m vaikui ji yra mama, ir bus mama ir 2 metų vaikui, ir 4 ir t.t.
Prie draugų ji nenustoja būti mama.
Ai, čia šiaip kabinėjuos
Aš draugų kompanijoj nedarydavau taip. Didelis vaikas visų pirma nėra mažas leliukas, ir nereikia jam kas valandą ar dvi žįsti, galima duoti kitokio maisto, ir galima susiplanuoti laiką - taigi išvis man neikart ir neprireikė suktis iš tokios situacijos, eit kažkur ar maitint prie visų. Mano vaikai orientuoti į maistą visai, tokio amžiaus būdami - tai ką mato ant stalo - visko nori - nei kart taip ir nesugalvojo paprašyt pieno
Ten gal kiti reikalai su visokiom draugėm išvis, įsivaizduoju, anie vaikiukai ne tiek gerti, kiek dėmesio nori ir tokiu būdu pasiima mamą sau bent kelioms minutėms. Kai dėmesio suteiki tiek kiek reikia įvairiais būdais, arba kai vaikui jo netrūksta - tai ir nereikia mamos atitraukinėt nuo draugų rato ar betkokios kitos veiklos.