2019.06.13 01:38 (prieš 7 m.)
Gandriene parašė:
Kas tau negerai Vabaliuk? Kas nutiko tavo gyvenime kad vel cia pestis pradejai? Taip graziai buvai nutilus
atejai vel pasikumsciuot cia. Puikiai zinai kad taves …
Man neidomu ką galvoja moterys apie mane,aš turiu nuomuone ir ją ginu jei nepatinka tai jų problema ne mano,visada gali mano pasisakymus apeiti ir nieko neatrašyti pasirinkimą turi,jis gal manote jog aš čia įšsilieju savo pikti tai man atrodo jog jus ta darote nes aš visai nesipikstu tik savo nuomone išsakau ir man nesvarbu jei kam ji nepatinka,aš dėl keliu vištų savo nuomuonės nekeisiu kai dauguma atveju esu teisi,ir nesvarbu jog būsiu viena kuri turės kitokia nuomuone aš niekada nesitaikiau gyvenime prie nieko,ir už tai esu laiminga jog turiu stipru stuburą su tvirta nuomuone.Gyvenime aš esu laiminga,turiu viską ką noriu:)Tik man čia smagu erzinti moteris kurios galvoja jog mane įžeidinėja jog juokiasi iš manęs,bet viskas yra atvirkščiai aš cia kiekviena diena stebiuosi kiek kaviliu aplink mus gyvena,žinoma yra viena kita su kuria idomu pasiginčyti nes pateikia stiprius argumentus man ir priverčia pagalvoti ar net pasidomėti,bet vienetai,o kitos tai kaip avys prieš mane,bet pačios nežino dėl ko jos prieš mane,nes savo nuomonės neturi svarbu tik tiek jog pritamoa prie daugumos ir jau jos jaučiaisi geriau.