Diskusija perkelta iš temos: ❤❤❤ Planuojame 2024 metų žirniukus ❤❤❤
Marija30 parašė:
Bet patirtys gali būt tik blogos, gerų nepriima. "Gėlytėmis viską" piešiu. Keistas požiūris.
Taigi isejot jau! Kam vel duzginates cia?
Marija30 parašė:
Bet patirtys gali būt tik blogos, gerų nepriima. "Gėlytėmis viską" piešiu. Keistas požiūris.
Taigi isejot jau! Kam vel duzginates cia?
Marija30 parašė:
Vaikšioti kiekvieną dieną reikia. Dėkui už patarimus, tikiuos ir pati juos taikote. 😍
Hahaha atsimenu ir man taip buvo pirmomis neštumo savaitėmis, tik ne forume išsiliedavau, o vyras kentėdavo
gal ir geriau ant svetimų pulti
Marija30 parašė:
Aišku, kaip paprasta nėščias pastatyt į vietą, ar ne? Panaudoti jų silpnas puses pajuokai. Linkiu, kad jums bent artimieji taip nedarytų😃 o aš rami, nes savo nuomo…
Na jūs ir vėl su tais statymais... nežinau kas ir kur jus į ką stato, bet skaityti jau nebemalonu. Ar galima paklausti kiek jums metų?
Po šitiek merginų komentarų, pastabų ir vėliavėlių tikrai turėjote pastebėti, jog blogai pasirinkta bendravimo taktika🌸
Marija30 parašė:
Aišku, kaip paprasta nėščias pastatyt į vietą, ar ne? Panaudoti jų silpnas puses pajuokai. Linkiu, kad jums bent artimieji taip nedarytų😃 o aš rami, nes savo nuomo…
Jums dar neatsibodo? Kam jūs čia tą šaršala bandote kelti šioje temoje? Dėmesio trūkumas, ar šitaip nežinot kur išlieti blogą nuotaiką ar savijautą? Koktu net 🤦♀️ Tokią faina grupe teršti. Čia viena kitą palaiko, o ne pešiojasi. Ne ten papuolėte Mieloji. Jumyse auga būtybė, o jūs tokia pikta.
Įrašas perkeltas iš temos: Mišrus vaiko raidos sutrikimas
LaMona parašė:
oi ne. Netiesa. Jei vaikas 6 m nekalba, tai ne viskas jam tvarkoje. Ir, jei tikrai taip yra, jau toks vaikas neįgalumą gauna. Du tokiu vaiku dirbti reikia ir tik ta…
Vaikas normalią mokyklą lanko ir viskas jam gerai. Neįgalumų ieškokite saviems vaikams. Kiti užsidirba ir vaikų neįgalumų lygiose vietose neieško.
Diskusija perkelta iš temos: MMR skiepas (tymų, epideminio parotito, raudonukės vakcina)
boružėlė27 parašė:
Mmr pats pavojingiausias skiepas, galit mane sumaišyt su š, bet jūsų vaikas taps autistu arba su protine negalia vaikučiu. Užeikit į fb SKIEPU ŽALA, ten perskaitysi…
Su visa pagarba - eikit į tokio tipo grupes ir ten diskutuokit, skleiskit tokią žalingą informaciją. Čia jums ne vieta.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai