andal parašė:
Aš netelpu į savo marškinukus, švarkus, nes krūtinė ohoho kokia. Lieka megztukai, su kuriais kažkaip nelabai į darbą. Be to, matosi padidėjusi krūtinė, tai bijau, k…
Galvos,kad silikoninius isidejot
andal parašė:
Aš netelpu į savo marškinukus, švarkus, nes krūtinė ohoho kokia. Lieka megztukai, su kuriais kažkaip nelabai į darbą. Be to, matosi padidėjusi krūtinė, tai bijau, k…
Galvos,kad silikoninius isidejot
teja86 parašė:
Tai gal pasidalinkit mamytes kada pajautet pirmus judesiukus su pirmaisiais vaikuciais?![]()
18-19 savaite su pirma mergyte
Kristiut parašė:
trys metus nepastojom bet aciu dievui po pirmo karto pavyko po dirbtinio apvaisinimo pastoti![]()
Ar po isodinimo dareisi hcg? Jei taip tai ar galima buvo itarti pagal skaiciu kad dsugiavaisis nestumas?
lina1977 parašė:
Galvos,kad silikoninius isidejot![]()
Mano irgi taip padidėjo,kad naktį verstis skauda
barboryte19 parašė:
Mano irgi taip padidėjo,kad naktį verstis skauda
man iš pradžių speneliai padidėjo ir patamsėjo, dar kelios dienos iki turėjusių būti mmm. kol nežinojau, kad tikrai laukiuosi, galvojau, kad man vaidenasi
bet dabar jau ir vyras patvirtino, kad irgi tai mato
o pati krūtinė kol kas vos pastebimai papilnėjo, aplinkiniai dar tikrai nepastebėtų, bet aš pati matau skirtumą
ant pilvo nebemiegu, nes krūtinė per jautri, o ir šiaip pilvuko spausti kažkaip nenoriu
teja86 parašė:
Kaip man pilva pucia.. buna net taip duju prisikaupia kad raizo vidurius... o pilvas dievazi 4 menesiu... nebezinau ka rengtis, laisva viska velkuos, nes tik apsivi…
man irgi vis pūčia pilvą karts nuo karto.. šiandien ryte va jaučiu kaip išsipūtė
dili parašė:
Labas ryrtas. Esu pasimetusi pries tai dariausi testa rode du bruksniukuspasidariau syryt rodo kaip ir viena
kada buvo paskutinės mm?
braskyteee parašė:
Na zinokite as esu labai nepriekabus zmogus, visus palaikantis ir supranrantis, bet cia sedejau issiziojus. Tik atejus pirmas klausima - ko atejai, atasakau- del ne…
kokia cia gine?
teja86 parašė:
Kaip man pilva pucia.. buna net taip duju prisikaupia kad raizo vidurius... o pilvas dievazi 4 menesiu... nebezinau ka rengtis, laisva viska velkuos, nes tik apsivi…
Man taip pat, vaikstau kaip uzminuota bomba..
bet as galvoju gal man cia nuo obuoliu, nes valgau daug obuoliu, man jie nuima bloguma... nes kitaip ziaukciociau darbe.. ir isvis as dabar tokai tingi pasidariau visko tingiu, kartais geda del saves jau net, bet nieko negaliu padaryti, dirbti tingiu, namie tvarkytis tingiu, gaminti tingiu
lauku.rasa parašė:
man iš pradžių speneliai padidėjo ir patamsėjo, dar kelios dienos iki turėjusių būti mmm. kol nežinojau, kad tikrai laukiuosi, galvojau, kad man vaidenasib…
Paskutines mm buvo rugpjucio 22d dabar jau dvi sav. veluoja
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai