2022.03.04 09:23 (prieš 4 m.)
Sveikos🙂 Su pirmu nestumu turejau GD, nustate is veninio kraujo jau nuo 12sav berots🤔 buvo 5.2. Bet neskaitau, kad ji turejau, nes valgiau ka norejau ir cukrus nekilo. Na si kart, turbut, taip nepasiseks😔 nebuvau dar nei pirmojo vizito pas gine, bet jau nuo pat pradziu matavau cukru. Nes profilaktiskai šeimiste (dar buvau nepastojusi) dare man cukru ir buvo 6.2 rytinis🙈 Zodziu baisiai issigandau ir pradejau save sekti ir po sav suzinojau kad laukiuosi,nuo tada matuoju kas ryta. Kaip ir eidavo sureguliuoti, bet vstk budavo 5.1 dazniausiai, 5.2. Pastaraja sav kosmosas 5.4,5.8,5.6. Bet, manau, cia ir stresas, itampa del visu ivykiu prisidejo. Nes sav. pries su maistu puikiai sutvarkiau, buvo 4.8, 4.9 (valgiau 3k/d ir mazai angliu). Nors maista labai ziuriu ir valgau kaip praeitą sav, bet rytinis aukstas visada, jau nebezinau ka valgyti ar nevalgyti, matuojuosi su baime😔 Dienos eigoje viskas ok, rytinis visad blogas praktiskai. Pas gine kovo 8d. Ir kiek suprantu is jusu parasymu, tai i klinikas eiles patekti pas endo.. Ir pirma reikia pas 3 lygio gine, o tada ji siuncia pas endo. Pirma karta lb greit viska suderinau, iskart is gines ejau pas endo ir prieme, nes buvau is toliau atvykusi, ir paskaita paciai vienai pravede, bet si kart bijau, kad gali taip nepasisekti🙈 Va tokia mano istorija ir baimes. Nezinau, bandysiu ryte isimti koses (nes sia sav valgiau) ir vel tik baltymus su darzovemis palikti,gal susireguliuos rytinis..