musuudrabuziai parašė:
Sakė rytinis turi būti iki 5.3 🤔 o pas mane 5.7 😬
Tai taip, rytinis nėra geras, bet bandykit matuotis anksčiau (gal per didelis laiko tarpas nuo paskutinio valgymo vakare?)
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįmusuudrabuziai parašė:
Sakė rytinis turi būti iki 5.3 🤔 o pas mane 5.7 😬
Tai taip, rytinis nėra geras, bet bandykit matuotis anksčiau (gal per didelis laiko tarpas nuo paskutinio valgymo vakare?)
Ano-mis parašė:
Kad rytinius rodiklius maistas gali itakoti vos 10-20 %... o daugiau itakoja nestumo hormonai. Bent man taip aiskino... ir yra kazkoks ten ausros fenomenas, kai iss…
Taip, tai labiau hormoninis dalykas, bet maistas irgi savo duoda
RitaN parašė:
Vakar paskutinį kartą valgiau apie 18.30-19.00 val ir šiandien matavausi ryte 06.40 val ryto. 🫣
musuudrabuziai parašė:
Vakar paskutinį kartą valgiau apie 18.30-19.00 val ir šiandien matavausi ryte 06.40 val ryto. 🫣
Pabandykit dar vėliau (apie 21 val.) kokio kefyro atsigerti, gal pagelbės
MajaCat parašė:
Aš kalbėjau su labai patyrusia Klinikų profesore, tai sakiau jai, kad nuo ryžių belenkai kyla cukrus. Tai ji sakė, kad per visą savo karjerą dar nesutiko moters, ku…
Nepasakyčiau, kad man ryžiai įpatingsi kelia
gal nuo kiekio priklauso.
MajaCat parašė:
Aš kalbėjau su labai patyrusia Klinikų profesore, tai sakiau jai, kad nuo ryžių belenkai kyla cukrus. Tai ji sakė, kad per visą savo karjerą dar nesutiko moters, ku…
Gal priklauso su kuo valgomi ryžiai, nes esu valgiusi vegetariškus kotletukus (iš daržovių) su salotomis ir basmati ryžiais (su bolivine balanda), tai toli gražu iki normos buvo tiek po valandos, tiek po dviejų
bet šiaip vengiu baltų ryžių ir baltų miltų, jie labiau man kelia nei koks nors saldus produktas
MajaCat parašė:
gryni angliavandeniai 🙂 man dietologė rekomendavo sušius vertinti kaip sausainius,o ne pietų patiekalą 😄
Dėl ryžių, tai man irgi sakė, kad tai vieni angliavandeniai, bet nedidelis kiekis rudųjų ryžių, man labai stipriai nekelia cukraus, jis išlieka normos ribose, o tie balti ar kitokie tai gerokai daugiau pakelia. Gal tiesiog reikia atrasti į kuriuos taip nesureaguos organizmas
Katašunis parašė:
Dėl ryžių, tai man irgi sakė, kad tai vieni angliavandeniai, bet nedidelis kiekis rudųjų ryžių, man labai stipriai nekelia cukraus, jis išlieka normos ribose, o tie…
taip, rudieji ryžiai ar laukiniai, visai kitas reikalas. juos vartoti ir dietologai leidžia. balti griežtai draudžiami.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai