Svbu parašė:
Ne. Gal žinote registracijos numerį? Privačiai dirba?
Privačiai dirba Alsavita klinikoje Vytauto g. nr klinikos (8-41) 525733 arba gal Valkerienė vietos turės ji ten pat dirba.
Svbu parašė:
Ne. Gal žinote registracijos numerį? Privačiai dirba?
Privačiai dirba Alsavita klinikoje Vytauto g. nr klinikos (8-41) 525733 arba gal Valkerienė vietos turės ji ten pat dirba.
Aisyte parašė:
Kodėl nenorit į polikliniką?🙄 man teko lankytis pas daug gydytojų, galiu pasakyt Maksimavičienė padarė daugiausiai dėl mano bėdų, nors buvo vienintelė ne privati gy…
Buvau ir pas Augulienė ir pas Maksimavičienė. Na... Nepatiko. Augulienė su Maksimavičienė vienam kabinete buvo kavytė gėrė nespėjau įeiti į kabinetą, kai pamatė mane isivėpė kai kokia nevala pamatė... Labai nemalonu pasidarė...
grive parašė:
Ačiū mėginsiu. 😊
grive parašė:
nieko neturiu prieš maksimavičiene,bet ten sena technika,nuėjus privačiai 5sav pamate neštuma,o nuėjus 7sav pas maksimavičiene nematė,sako kur sugalvojai jog laukie…
Technika tai jo, senesnė.. aš tik jai labai dėkinga už didelį darbą.
Svbu parašė:
Buvau ir pas Augulienė ir pas Maksimavičienė. Na... Nepatiko. Augulienė su Maksimavičienė vienam kabinete buvo kavytė gėrė nespėjau įeiti į kabinetą, kai pamatė man…
Keista, nes tikrai ėjau dažnai, visada labai maloniai priėmė, nesu sulaukus jokių komentarų ar pašaipių žvilgsnių.. gal sutapo kokie "laukai"
Aisyte parašė:
aš ir sutinku man normali moteris pasirodė maksimavičienė,bet šiaip neštumui nesirinkčiau poliklinikos vien dėl jų senos technikos
Aisyte parašė:
Gal tiesiog pataikiau kai neturėjo nuotaikos. 🤷♀️🤭
Agnettee parašė:
Sveiki, gal kas lankėtės 2021 privačiai pas ginekologę? Kokios kainos dabar konsultacijos ir ekoskopo?
40e apžiura+echo
JulSi parašė:
40e apžiura+echo![]()
Čia kur? Ir pas ką?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai