Paulė parašė:
Na va, iškart tau rašau po dakrato apžiūros. Yra pačio rauko susiaurėjimas ir todėl taip vyksta pas mane. Sakė taip būna po didelių hemorojų, o dar polipas. Davė to…
Jums kai salino hemaroju paliko atvira zaizda gyti ar siuvo?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįPaulė parašė:
Na va, iškart tau rašau po dakrato apžiūros. Yra pačio rauko susiaurėjimas ir todėl taip vyksta pas mane. Sakė taip būna po didelių hemorojų, o dar polipas. Davė to…
Ingri2 parašė:
Vat ir nežinau, kažkaip net nepaklausiau. Dabar sakė, žaizdos gerai sugiję. Gali būti jeigu siuvo, tai per daug susiuvo?
j.nelita parašė:
Nea, gal nutylėjo parazitas, tipo iś jo pusės viskas gerai, tik kad ataugęs vienas mazgas. O kokia pavardė tavo gyd., matysiu, kad man reikalai nesitaiso, reiks va…
Parašiau aš tau žinutę
Ingri2 parašė:
Paulė parašė:
Vat ir nežinau, kažkaip net nepaklausiau. Dabar sakė, žaizdos gerai sugiję. Gali būti jeigu siuvo, tai per daug susiuvo?
Ne perdaug nesusiuvo,o manau pasirinko netinkama uzbaigimo buda,man chirurgas aiskino mano atveji, nes pas mane buvo vienas labai didelis, o kiti mazi,tai man du susiuvo,o dideli paliko atvira zaizda gyti,nes jeigu man dideli butu susiuve,tai butu ta skyle susiaurejusi,jis sake kai dideli hemarojai geriau palikti gyti be siuvimo nes nesiaurėja,tai kazin ar ne jums taip ir nutiko,susiuvo dideli ir pasiaurejo,dar net siuvimo budai yra,man siuvo kažkaip aiskino astuoniuke kad ten laikytu ir niekas netruktu,nes tustinantis as susiaurejima jauciau tik koki menesi,chirurgo klausiau pacioj pradzioj galima jausti nes ten viskas buna sutine.O jums jeigu blogai padare niekas to nepatvirtins🤷nes kiek cia paskaiciau jusu ir kitos moters kancias man su 20metu uzgyventais dideliais hemarojais nieko panasaus net nebuvo,as net mitybos nekeiciau,gyvenu gyvenima kaip uzpakalis net nebutu pjautas, aisku jei kietėti viduriai bet kokiu atveju manau pasijaustu nes pjautos vietos randeja,bet kaip jus as jokios specialios dietos nesilaikau,as net vandens mazai geriu paprasciausia manau cia bus chirurgo kazkokia klaida,pasirinktas ne toks operacijos budas,nes kiekvienas chirurgas turi savo megstama "braiza",kaip kad vieni zino kad pjauti yra geriau,nei deti ziedus,bet kiti mėgsta ziedus ir jie isitikine kad tai tobuliausias budas🤷
Paulė parašė:
Beto jums israse turi buti parasyta kaip daryta,nes man raso koks salinimo budas paskirtas,ir ar siuta ar palikta zaizda gyti
Ingri2 parašė:
Beto jums israse turi buti parasyta kaip daryta,nes man raso koks salinimo budas paskirtas,ir ar siuta ar palikta zaizda gyti
Ingri2 daktaras matos respekt, kas operavo?
Ingri2 parašė:
Ne perdaug nesusiuvo,o manau pasirinko netinkama uzbaigimo buda,man chirurgas aiskino mano atveji, nes pas mane buvo vienas labai didelis, o kiti mazi,tai man du su…
Tai kad nepasakys,kad kažką blogai padarė,tai -faktas. Skaitinėjau čia ankstesnes žinutes, tai pasirodo taip būna. Ir viena moteris rašė, kad reikia po operacijos kai tik aprimsta skausmai, kišti pirštą su guminiu antpirščiu ten ir masažuoti,kad taip nepasidarytų. Man taip pat virš 20metų buvo tas hemorojus ir apart kraujavimo kartais man jokių simptomų ar nepatogumų nebuvo, todėl ir nesioperavau. Bet kai atsirado polipas ir pradėjo stipriai kraujuoti tada nebuvo kitos išeities.
j.nelita parašė:
Ingri2 daktaras matos respekt, kas operavo?
Taip chirurgas labai super,tai R. Šiugžda,esu cia forume kazkur rasius,nes jo klausiau kodel zaizdos paliktos,tai aiskiai pasake delto kad skyliu nesusauretu,nes jeigu man viska butu susiuve viskas ten susiauretu,bet mano atveju delto kad hemarojus buvo didelis,jeigu pas ka mazi ir viska susiuna gal ten skirtumo ir nepajaucia,man net jokiu daiktu nesake kist ir uzpakali masazuot,cia kiek skaiciau dauguma dedasi zvakutes jis sake zvakutes tik ant kapu😀😀 as po operacijos jokiu zvakuciu nekisau,tam israse tepaliukus,nuo skausmo vaistus ir apsiplovimai,net kai yra hemarojus sake jokiu zvakuciu nekisti,hemarojui reikai ramybes,o nebadyti su zvakem,tam skirti vaistai nuo skausmo ir tepaliukai🤷
Paulė parašė:
Tai kad nepasakys,kad kažką blogai padarė,tai -faktas. Skaitinėjau čia ankstesnes žinutes, tai pasirodo taip būna. Ir viena moteris rašė, kad reikia po operacijos …
Pirma karta girdziu,kad ten reikia masazuoti🙈 as kai ir rašiau kiekvienas chirurgas turi savo operavimo ir gydymo metoda,ir aplamai juk ten jautri vieta,siuta,randai ir dar kist masazuot,tai gal iskart tegu istato vamzdi ir buna kol sugis,delto visada reikia labai gerai pasidometi koks tai gydytojas ir kokie jo metodai pries gulant po peiliu
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai