yyzzyy parašė:
Jungiuosi prie jūsųman terminas jau čia pat, gydytoja sakė iki pilnų 37 būtų gerai išnešioti, o jos bus jau rytoj, tai dabar jau betkurią dieną galiu pagimdyti …
Kaip jautiesi? Jau susipirke visus mazylio daiktus?:))
yyzzyy parašė:
Jungiuosi prie jūsųman terminas jau čia pat, gydytoja sakė iki pilnų 37 būtų gerai išnešioti, o jos bus jau rytoj, tai dabar jau betkurią dieną galiu pagimdyti …
BigIdea parašė:
Kasdien vis blogiau
skauda pilvą dažnai, labai dažni paruošiamieji. Kai pakiša kojas po šonkauliais, tai net oro pritrūksta. Sunku judėt jau. Bet vis tikiuosi, kad jau tuoj tuoj baigsis vargeliai
jau viską turim, lovytė paklota, rūbeliai išskalbti
yyzzyy parašė:
Kasdien vis blogiauskauda pilvą dažnai, labai dažni paruošiamieji. Kai pakiša kojas po šonkauliais, tai net oro pritrūksta. Sunku judėt jau. Bet vis tikiuosi, k…
Jetus kaip man baisu
negaliu net pagalvot apie gimdyma... kokiam mieste gimdysi?
Man taip faina tie maziukai rubeliai
, kokiam 6menesi pradesiu ruostis ir as. Nuosirdziai man baisu , pilvukas auga, o jauciuos tokia stora
vaikinas juokiasi is manes, bet man taip baisu , kad po gimdymo likciau apvali as dar kai zemo ugio
... Kiek svorio priaugai?
Aš irgi jugiuosi, man terminas jau visai čia pat vasario 24 d. pagal echo. Man 20 m., pagimdysiu gali būt kaip tik ant savo gimtadienio, tai bus jau 21 m. Studijuoju, nenutrauksiu mokslų, viską lyg ir susiderinau, kad ir su mažiuku gaėsiu pabūt ir mokintis.
Taip pat neplanuotas nėštumas, tai buvo visko, bet dabar ramiai laukiame savo stebukliuko.
Mylimoji.. parašė:
Aš irgi jugiuosi, man terminas jau visai čia pat vasario 24 d. pagal echo. Man 20 m., pagimdysiu gali būt kaip tik ant savo gimtadienio, tai bus jau 21 m. Studijuoj…
Sveikute, vo kaip fainai, na maniskis irgi gali but mano gimtadienio dovanele, terminas liepos 22d , o mano gimtadienis 19d . Tai jau pagimdysiu 20ties. Saunu , kad merginos teset mokslus, o as nesugebejau pradet.. ir teks ilgam nutemt i sali. Gyvenam Anglijoj, tai cia viska suderint gan sunku :/ turejau pildyt stojimus sausio pradzioj, bet manau po poros metu stosiu
vaikutis bus paauges
BigIdea parašė:
Jetus kaip man baisunegaliu net pagalvot apie gimdyma... kokiam mieste gimdysi?
Gimdysiu Kaune, čia ir gyvenu. Pilvas pas mane labai vėlai išlindo, dabar niekas netiki, kad jau tuoj gimdyt. Sakė kaip 7 mėn atrodau
priaugau 18kg, prieš nėštumą buvo labai mažas svoris, tai atsigriebė organizmas
thevysniaaa parašė:
Kaip jautiesi?Aš net nebūčiau supratusi jog laukiuosi,jei ne veluojančios mm,na ir krūtų skausmas..
Na,bet tik turbūt kol kas esu viena iš tų laimingųjų kuri…
Manes taip pat nepykino,tik mm nesulaukiau,tai pasidariau testa ir padirode teigiamas
tik kankina ogas jausmas del temperaturos,sian pirma diena kaip pakilus 37 su biskiu.ar taip turi būti?pas gine tik kita savaite vizitas...
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai