swanfield parašė:
Bet nepaliko vienos reikiamu momentu?![]()
As atvaziavau su 9cm atsidarymu per pamainos keitimasi,tai akusere su manimi pasiliko iki galo,viska iformino ir isvaziavo ilsetis
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaswanfield parašė:
As atvaziavau su 9cm atsidarymu per pamainos keitimasi,tai akusere su manimi pasiliko iki galo,viska iformino ir isvaziavo ilsetis
swanfield parašė:
Nepanikuokit anksciau laiko
kiek teko skaityt kituos forumuos visur buvo pilna gimdyviu. Klaipedos GN irgi pilni. Kai atvaziavau gimdyt, is priimamojo mane isvede i gimdykla, nors kai patikrino 2cm tik buvo. Ilgai teko prabuti gimdykloj. Diena akuseres lakste. Viena po kito moteru klykima girdejau. Vien nuo tu garsu baisu buvo
o nuo kokios 21val viskas baigesi. Iki pat ryto viena buvau per visa gimdykla. Nezinosit kaip papulsit.
Mokamos palatos sake nesulauksim. Po audringos dienos viskas buvo uzimta. Nors ir pilna gimdyviu, stenges guldyt po viena. Pradzioj pagulde i dviviete su kita mamyte, per viduri buvo sirma pastatyta, bet ji po pietu isvaziavo namo. Dvi dienas buvom su mazyliu vieni dvivietej kaip ponai
vyko remontai, musu gala uzdarinejo tvarkymui, tai mus perkele i vienviente. 5d.gulejom ir nereikejo jokiu mokamu.
s_anda parašė:
Sveikos, turiu klausimeliatvykus jau gimdyti pirmiausia reikia keliauti i priimamaji ar is kart i gimdymo skyriu?
I priimamaji gimdymo namu.
Midea parašė:
Sveikos, kadangi dabartine ginekologe manes netenkina. Noreciau paprasyti jusu rekomendaciju? Kuris GN gydytojas priima privaciai, ateityje su juo tartis del gimdym…
Mačiulionyte Vaiva. Dirba vaisingumo klinikoje
pythonica parašė:
Kada gimdet?:)) Man Vasario men terminas tai tikiuosi taippat ramybe vyraus visur pakaks streso ir taip![]()
As sausio gale gimdziau.. Nakti. Tai tik dvi gimdyves buvo (iskaitant mane)
Midea parašė:
Sveikos, kadangi dabartine ginekologe manes netenkina. Noreciau paprasyti jusu rekomendaciju? Kuris GN gydytojas priima privaciai, ateityje su juo tartis del gimdym…
Mačiulionytė, Milkintaitė, Galvosienė
swanfield parašė:
Mačiulionytė, Milkintaitė, Galvosienė![]()
Kuria rekomenduotumet?
Midea parašė:
Kuria rekomenduotumet?![]()
Aš asmeniškai Mačiulionytę
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai