vedaryte parašė:
grazu ziuretitaip grazei rankytes laiko
mes po truputi laikomes,laukiam keliones i LT
pora sawaiciu nebuvau sokti,ale taupimo rezimas dabar pas mus
![]()
kada i Lt ? kuriam laikui? taupykit, taupykit ;)
miega iki siol, prigulsiu ir as
vedaryte parašė:
grazu ziuretitaip grazei rankytes laiko
mes po truputi laikomes,laukiam keliones i LT
pora sawaiciu nebuvau sokti,ale taupimo rezimas dabar pas mus
![]()
kada i Lt ? kuriam laikui? taupykit, taupykit ;)
miega iki siol, prigulsiu ir as
vedaryte parašė:
kaip gerai,kad taip miegauztat suoleis auga panele
i LT 18d.menesiuka ten pasibuvosim:)va siandien is senelio mazasis sulauke dovanu
![]()
aha
tai dziugu !
kokiu dovanu ?
as irgi esu girdejus ta posaki , del laimingu vaiku, ir as esu grinai tetis, ir laiminga
bet manau,cia tik sutapimai, netikiu,ir nenoriu tiketi tokiom kvailystem, nes mano sunus yra COPE-PASTE grinai tevas, tai reikstu,kad jis nelaimingas turetu but ....nors kol gyvens pas mane, buts pats laimingiausias vaikas, labiausiai apsuptas meile ir demesiu
o suaugusiu laime priklauso tik nuo ju paciu poziurio i gyvenima ,kuris, beje, dazniausiai buna suformuluotas tevu
Simona, matos kaip lauki keliones
issilgus jau turbut, as zadejau varyti si menesi irgi i Lietuva savaitikei, bet nezinau, susinervinau kai pamaciau,kad infants dabar i viena puse jau nebe 20 svaru kaip budavo, o 30sv padare, kazkoks absurdas.gal mama ir sese bandysiu viliotis cia, nes siaip i ta LT nenoriu, vien tik kad mama anuka, o sese sunena pamatytu, daugiau man ten nera ko
AgneHill parašė:
as irgi esu girdejus ta posaki , del laimingu vaiku, ir as esu grinai tetis, ir laimingabet manau,cia tik sutapimai, netikiu,ir nenoriu tiketi tokiom kvailystem, nes mano sunus yra COPE-PASTE grinai tevas, tai reikstu,kad jis nelaimingas turetu but ....nors kol gyvens pas mane, buts pats laimingiausias vaikas, labiausiai apsuptas meile ir demesiu
o suaugusiu laime priklauso tik nuo ju paciu poziurio i gyvenima ,kuris, beje, dazniausiai buna suformuluotas tevu
![]()
Simona, matos kaip lauki kelionesissilgus jau turbut, as zadejau varyti si menesi irgi i Lietuva savaitikei, bet nezinau, susinervinau kai pamaciau,kad infants dabar i viena puse jau nebe 20 svaru kaip budavo, o 30sv padare, kazkoks absurdas.gal mama ir sese bandysiu viliotis cia, nes siaip i ta LT nenoriu, vien tik kad mama anuka, o sese sunena pamatytu, daugiau man ten nera ko
![]()
tai va
bus viskas ok
kaip pasiklos uzauge taip ismiegos o kol kas musu rupestelis isaugint dorais zmonem
kudikiams reik pirkt bilieta ????
o kaip bagazas?
jo jo,reikia pirkti bilieta
kazkoks idiotizmas, juk ta vaika laikai visa laika ant keliu!!! zodziu budavo iki 2 metu vaikams bilietai bet kur i viena puse 20 svaru, ir atgal tiek pat.o vakar ziurejau bilietu kainas ir negalejau patiketi savo akimis,kad 30 svaru one way under 2 years!!!! tai gavosi taip,kad dabar pvz i lietuva skristi man iseina pigiau,nei mano vaikui,ziauru :/
ir i vokietija kai skridom, mano bilietas pirmyn atgal kainavo 32 svarus, o Williamo 40 svaru, brangiau nei man, nu plius ten poto visokie mokesciai , o vaikui bagazas joks nepriklauso, tik vezimuka gali veztis nemokamai.....jei reikia vaikui atskirai bagazo, moketi turi 30 ar kokia ten ta bagazo kaina
Vedaryte, turbut cia daugumai taip yra,kad darom klaidu, poto apgalvojam ir galu gale susidaro tokios mintys, kad nepakankamai gera mama ir tt, man irgi tokiu minciu buvo, ir dabar kartais kyla, MB tada nuramina vardydamas visus pliusus ir sakydamas,kad pasirinko savo vaikui geriausia mama
beto,kiekvienam vaikiui sava mama ir yra geriausia, mes ne kokios alkoholikes, ar isterikes, kur primusa vaika bala zino del ko, ar ne?
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai