Latineca parašė:
Praėjo 1.5 sav po operacijos:
Laba, kaip visada gera girdėti gerua atsiliepimus apie pavykusią operaciją. Kas atliko operaciją?
Latineca parašė:
Praėjo 1.5 sav po operacijos:
Laba, kaip visada gera girdėti gerua atsiliepimus apie pavykusią operaciją. Kas atliko operaciją?
Leksika parašė:
Aukščiau rašiau , kad pas gyd Snieguole
Sveikos, esu po mazuju lupu plastikos, kuria atliko gyd. D. Bartkeviciene siandiena. Kol kas atrodo viskas puikiai, rezultatas iskart jau dziugina aki. Truputeli kraujuoja ir paskauda, bet kol kas galima kenteti isgerus Ketanov tablete. Stengiuosi daug nejudeti ir buti gulimoje pozoje. Didelio patinimo nematau, o gal ir isvis jo ten nera, jei atvirai nelabai norisi ten ziureti😅 po apsilankymu tualete nusausinu svelniai ir purskiu oktasepta gausiau. Lauksiu rytojaus, bijau melyniu ir kad tinimas atsiras, bet tikekimes viskas bus gerai🤞🏻🙂
Šiandien 3.5 sav po operacijos.
Siūles beveik visos jau iškrito. Liko tik ties k. kapiusonu
Dar jaučiasi tam tikrose vietose tempimo jausmas ir paketiejimas. Bet jau beveik visur minkšta.
Jau planuoju grįžti po truputį į sportą, nes pakankamai gerai viskas susitraukė.
Vaizdelis tiesiog nerealus. Negaliu patikėt kad taip įmanoma pasikeist ☺️
Jess parašė:
Sveikos, esu po mazuju lupu plastikos, kuria atliko gyd. D. Bartkeviciene siandiena. Kol kas atrodo viskas puikiai, rezultatas iskart jau dziugina aki. Truputeli k…
o kur pas ja operavotes? mokamai?
alina4ka parašė:
o kur pas ja operavotes? mokamai?
Taip, mokamai, kainavo 1600 eur. Operacija buvo su vietine nejautra, kuria ji daro tik Primum Estetikoj 🙂
Ir dar norejau pasakyt tom kurios planuojat sia operacija , labai atsakingai rinktes gydytoja kuris turi suvokima. Nes konsultavausi pas 1 gyd del sios operacijos, tai sako viskas ok isoperuosim, bet vistiek siek tiek bus islindusios, na taip galvoju fizionomiskai ir pan. Nuvykus pas kita gyd sako: zinokit jums jeigu nupjausime lytines lupas liks vistiek ties klitoriu isilinde , tiesiog jum dabar atrodo , kad ten nera ilga , bet isoperavus tik lupas pasimatys sita bedele, tai pasiule operuot lupas ir plius ties klitoriu plastika atlikt 🫣.
O jeigu buciau pas pirmaja isioperavus , reiketu antros operacijos , nes erzintu tas ,,kapisonelis'' , tai dabar kai pagalvoju dvigubas gyjimas , dviguba operacija🫣🫣🫣🫣🫣
Milita3 parašė:
Sveikos ,
Ar kam teko operuotis menesiniu metu? Sutampa operacijos data su menesinem, tai vi…
Man buvo, nieko tokio , tik anesteziologui pasakykit
Viktoryabonya parašė:
Man buvo, nieko tokio , tik anesteziologui pasakykit
Aciu, bandysiu dar gydytos pasiklaust . o pas ka Jus operavotes ?
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai