BiruteSa parašė:
Nu ne. Man atrodo tureciau prasyti, nes sake viskas iki 1 metu. Bet ai as imu visus standartinius skiepus.
Man mw sakė, kad ligoninėj dar kol būsim, užpildys lapus ir tada atsiųs laišką kada jau skiepytis dėl TB
BiruteSa parašė:
Nu ne. Man atrodo tureciau prasyti, nes sake viskas iki 1 metu. Bet ai as imu visus standartinius skiepus.
Man mw sakė, kad ligoninėj dar kol būsim, užpildys lapus ir tada atsiųs laišką kada jau skiepytis dėl TB
gitaraback parašė:
Man mw sakė, kad ligoninėj dar kol būsim, užpildys lapus ir tada atsiųs laišką kada jau skiepytis dėl TB![]()
As negavau to skiepo, pasiskambinau hv, tai sake gali uztrukti iki 5-6men?
Ruciuka parašė:
Oho ? Nu įdomu kiek mums užtruks ?
gitaraback parašė:
Oho ? Nu įdomu kiek mums užtruks ?
Bet as i LT vaziuosiu vasara, tai sake pasiskambint i ta skiepu centra, gal anksciau padarytu, bet va neprisiskambinu? teks privaciai daryt
kiek zinau tuberkuliozes skiepa turi daryt dar iskeidziant is ligonines, mes neturim nes as netycia jo atsisakiau, o po to kai klausiau tai sake kad cia nelabai kas skiepija, o klausiau kai daremes kazkuriuos skiepus, tai domejaus kad galima skiepyti iki 1 metu, bet ories tai turi pasitikrint ar vaikiukas jau nera uzsikretes, tipo negalima skiepyt nepasitikrinus, cia is lt daktares suzinojau, o cia manau niekas netikrins pries skiepijant
Ligitta parašė:
kiek zinau tuberkuliozes skiepa turi daryt dar iskeidziant is ligonines, mes neturim nes as netycia jo atsisakiau, o po to kai klausiau tai sake kad cia nelabai kas…
tikrina jai vazinejei pvz i lt. ir skiepus daro ir po metu.tik perpus mazesne doze
BiruteSa parašė:
O tai neskiepysit nuo tuberkuliozes?
Ruciuka parašė:
As realiai du menesius laukiau app, birzelio 22 turesim skiepa nuo tuberkuliozes.
Camella parašė:
O tai neskiepysit nuo tuberkuliozes?
Reiks skamtelti hv... kazkaip cia tai tas tai anas, nebuvo kada, kelione ant keliones. Siaip reiktu...
Ligitta parašė:
kiek zinau tuberkuliozes skiepa turi daryt dar iskeidziant is ligonines, mes neturim nes as netycia jo atsisakiau, o po to kai klausiau tai sake kad cia nelabai kas…
Mes ji gavom pirma diena ligoninej pries israsant namo.gal cia nuo ligonines priklauso kada ji duoda
Ligitta parašė:
Mums pries iseinant tai atejo ir paklause ar skiepisim ir dar paklause is kokios salies tai kaip pasakem, kad is lietuvos tai dar patare, kad jis butinas.
Pritariu Evelina28, kad cia turbut nuo ligonines priklauso.
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai