Falsee parašė:
nu va maniskis siandien, labai staigiai pakilo nuo ryto, nes ryte dar blankus buvo, vakare jau peakas bus matyt
Super! Aš jau sakyčiau, kad dabar pikas. Bet testuokites dar šnd, kad nepraleist
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįFalsee parašė:
nu va maniskis siandien, labai staigiai pakilo nuo ryto, nes ryte dar blankus buvo, vakare jau peakas bus matyt
Super! Aš jau sakyčiau, kad dabar pikas. Bet testuokites dar šnd, kad nepraleist
Falsee parašė:
Jau griebt vyra reikia 🥰 jei staigiai uzkilo, kita ryta jau gali ir blankus but 🙂
Falsee parašė:
aj tik dar paminesiu, kad ov testai niekada man neryskejo.. Nusprendziau testuotis dviem rusim.. Testais is ali ir gandrolabs.. tai pikus pagaunu tik su gandrolabs.…
Reiskias i siuksline tuos is ali. As livsane si menesi naudojau, man patiko.
Mazas parašė:
Sveikos, ar sis testas ov ira teigiamas
Atrodo pakankamai vienodos juosteles.🤔
visciukas parašė:
Atrodo pakankamai vienodos juosteles.🤔
Pagal ov skaiciavima turetu butu trečiadienį
Mazas parašė:
Pagal ov skaiciavima turetu butu trečiadienį
Tai testai pika parodo 1-2 dienas pries ov. Dar pakartokit vakare, gal dar paryskes.
visciukas parašė:
Tai testai pika parodo 1-2 dienas pries ov. Dar pakartokit vakare, gal dar paryskes.
Pradejau naudotis testus geriu difolin, sunku antra karta pastoti😔
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai