B3auty parašė:
Labas vakaras, 8dpo dariau prolaktino tyrimą, gavau tokį atsakymą, matau, kad į normas telpu. Bet ar jis visvien ne per aukštas?
Sveiki geras tikrai
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįB3auty parašė:
Labas vakaras, 8dpo dariau prolaktino tyrimą, gavau tokį atsakymą, matau, kad į normas telpu. Bet ar jis visvien ne per aukštas?
Sveiki geras tikrai
GiedreG parašė:
Sveiki geras tikrai
Ačiū 🌺
Simukas parašė:
Sveiki, kokie rezultatai prolaktino būtų tinkami pastoti? Riba yra iki 495 lyg ir, bet planuojant pastoti, kiek turi būti?
Laba idealu iki 300
Simukas parašė:
Mano 352. Greičiausiai aukśtokas. Kai viršijo normą, dar tyrime rodė makroplolaktino rodiklį, šiuo atveju esant 352, makroplokatino todiklio nėra. Gal žinote kodėl?…
Gal priklauso kaip supildo labatatorija koki ji atlikti..siaip 352 yra geras..vaisingumo gydytojai i toki nereguoja..
Gal galite pasidalinti, ką siūlė gydytojai toms, kurių prolaktinas itin aukštas (800-1300, kai norma virš 500), bet po MRT hipofizės adenomos nenustatė? Esmė, kad man kaip ir netrukdo, ciklas normalus, bet įtariu, kad šitas disbalansas gali būti atsakingas už adenomiozę, cistas krūtyse, na kitaip tariant, gadina hormoninį foną.
Everlyn parašė:
Gal galite pasidalinti, ką siūlė gydytojai toms, kurių prolaktinas itin aukštas (800-1300, kai norma virš 500), bet po MRT hipofizės adenomos nenustatė? Esmė, kad m…
Gerti bromkriptina arba kabergolina ir susitvarkyti. Po gimdymo man nebekyla.
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai