Perlyte parašė:
Ai kituose forumuose skaiciau kaip bažnyčioje pajautė implantaciją ir užliejo ramuma![]()
![]()
![]()
Jo, jo, taip ir patikejau
Perlyte parašė:
Ai kituose forumuose skaiciau kaip bažnyčioje pajautė implantaciją ir užliejo ramuma![]()
![]()
![]()
Jo, jo, taip ir patikejau
daliux2m parašė:
![]()
as asmeniskai nejauciau implantacijos, ir isvis jauciausi kaip pries mmm - maude p…
Aš tai irgi labai norėčiau savo žiauriai jautrios krūtinės, kuri būdavo iki mėnesinių
O dabar šiaip tokia tik vos ir minkšta. Nu žiūrėsim, tikrai įdomu. O jum ivf iš kelinto karto pavyko?
Meshka parašė:
Jo, jo, taip ir patikejau![]()
![]()
Uij patikėkit aš dar ankščiau kai planavau natūraliai tai jaučiu viską apie simptomus perskaičius, ir kaip vidumi pajaučia ir kaip keiksmažodžiai susistabdo
Aš kaip tik keikiau savo katiną, žiūriu sklandžiai einas, niekas nestringa
Perlyte parašė:
Uij patikėkit aš dar ankščiau kai planavau natūraliai tai jaučiu viską apie simptomus perskaičius, ir kaip vidumi pajaučia ir kaip keiksmažodžiai susistabdo :zvengi…
Perlyte parašė:
Uij patikėkit aš dar ankščiau kai planavau natūraliai tai jaučiu viską apie simptomus perskaičius, ir kaip vidumi pajaučia ir kaip keiksmažodžiai susistabdo :zvengi…
prajuokinot cia su tuo katinu
Siaip tai man atvirksrinis variantas buvo- taip viskas erzint pradejo kad net vargsa kurjeri apsaukoau lygioj vietoj ir apsiverkiau po to
cia dar net nezinojau kad uzkibo. Zodziu, jus dar turit vilties su tais keiksmazodziais...
Sveikos, na ką aš vis nerimstu. Turėjau dar vieną testą, galvoju pasidarysiu. Ir aišku nieko, apsiverkiau. Ir paskui po kiek laiko pradėjau kažką įžiūrėt
Bet čia tik mano fantazijų vaisius, nes vos vos vos ta juostelė matoma, o gal ji visada būna tokia prie tos ryškios. Šiandien būtų savaitė, nes penktadieni įkėlė pirmą embrioną.
Perlyte parašė:
Sveikos, na ką aš vis nerimstu. Turėjau dar vieną testą, galvoju pasidarysiu. Ir aišku nieko, apsiverkiau. Ir paskui po kiek laiko pradėjau kažką įžiūrėtBet čia…
Sunku kazka spresti, galejot HCG pasidaryti
SunMoon parašė:
Sakė vyras nieko nemato
Tai tikiu! Man hcg paskirtas trečiadienį. Jau lauksiu, bet kažkaip susitaikiau su nesekme šį kartą
SunMoon parašė:
Sakė vyras nieko nemato
Tai tikiu! Man hcg paskirtas trečiadienį. Jau lauksiu, bet kažkaip susitaikiau su nesekme šį kartą
Perlyte parašė:
Sveikos, na ką aš vis nerimstu. Turėjau dar vieną testą, galvoju pasidarysiu. Ir aišku nieko, apsiverkiau. Ir paskui po kiek laiko pradėjau kažką įžiūrėtBet čia…
As iziuriu kazka pas man taip pat buvo vyras sake nieko nera.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai