Terba parašė:
Statytis nenorite? 😂
mes cia nuomai dabar ziurim
bet statytis ir taip nenoreciau, man atrodo tiek vargo su tom statybom
Terba parašė:
Statytis nenorite? 😂
mes cia nuomai dabar ziurim
bet statytis ir taip nenoreciau, man atrodo tiek vargo su tom statybom
Rolin parašė:
mes cia nuomai dabar ziurimbet statytis ir taip nenoreciau, man atrodo tiek vargo su tom statybom
O geras, o paklausu Lietuvoj? Man kazkaip vis atrodo, kad mes dar ne tam lygyje, tik butus nuomojames 😂😂😂
Terba parašė:
O geras, o paklausu Lietuvoj? Man kazkaip vis atrodo, kad mes dar ne tam lygyje, tik butus nuomojames 😂😂😂
Nemanau, kad labai paklausu. Draugai turėjo butą ir kotedžą Vilniuje. Butą labai greit išnuomojo, o kotedžas ilgai laukė labai, bet nesulaukė ir buvo parduotas
GyvenantiPuikiai parašė:
Nemanau, kad labai paklausu. Draugai turėjo butą ir kotedžą Vilniuje. Butą labai greit išnuomojo, o kotedžas ilgai laukė labai, bet nesulaukė ir buvo parduotas :D…
O siai dienai jei noretume parduoti buta tai gautume minimum 8 tukst daugiau ,negu kainavo su remontu. Bet cia nekalbu apie mokescius ir panasiai ,nes neismanau. O nusipirke esam tik kaip du menesiai. Tai jei ir teks parduoti ,vistiek busim pliuse
MamaAsta parašė:
Labaar kam nors paskutiniu metu teko imti paskolą sodo namui (tinkančiui gyventi nuolat)?
Domina kiek pradinio įnašo norėjo ir ar lengvai davė.
Sveiki. Priklauso koki metai, bet inasa apie 30% praso. Gali ir 40% priklauso kur yra. Bent jau forume žmonės pasidalino , kurie èmé
Sveiki, turiu klausimą dėl paksolos vertinimo.
Žmona gavo palikimą su skolom, bet palikimą priime su išrašu, t.y. Visa skola virsijanti esama palikimą negali kesintis i mūsų turta, tik i turtą gautą palikime. Tai is mūsų negali nieko prisiteisti ir apmoketi mes tokiu atveju skolos neturime. Tik klausimas kaip del paskolos, ar banke netures itakos šitokios skolos, ar užteks jiems parodyt išraša.
Ačiū uz atsakymus
Sveiki. Paskubėjau bankuose pildyti būsto paraiškas, norėjom didesnį ptadinį įnašą skirti, bet pagalvojus geriau paliktume daugiau laisvų pinigų įsirengimui. Galima dar tikslinti paraišką? Ar pildyti naują? Įtariu jau šis momentas turės neigiamos įtakos siūlomai maržai.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai