Ayta parašė:
Laba, gali jei ov velyvesne, ne visoms parodo greitai, arba mm paklydo, si cikla kazkaip ne vienai narei veluoja, o nt tusti🤷♀️
Įdomu kad tepliojo po galimos OV praėjus 3dienom 🙄 taip niekada nėra buvę 🤔
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįAyta parašė:
Laba, gali jei ov velyvesne, ne visoms parodo greitai, arba mm paklydo, si cikla kazkaip ne vienai narei veluoja, o nt tusti🤷♀️
Įdomu kad tepliojo po galimos OV praėjus 3dienom 🙄 taip niekada nėra buvę 🤔
jolka0222 parašė:
Kiek dienų po lyt. santykių anksčiausiai testas kam nors parodė teigiamą? Ta prasme net nelaukiant mėnesinių
Gali būti po ovuliacijos +/-nuo 8 d. gali jau vaiduoklį rodyti nt
Sveikos! Man jau kylo paranoja, tad nusprendžiau parašyti čia
02.06 atlikome "namu darbus" ir pagal pojučius 02.08-02.09 buvo ovuliacija (bt nesimatuoju), nuo pirmadienio pakylo kūni temperatura 37.1-37.2 ir laikėsi 4 dienas, nors jokiu peršalimo simptomu nebuvo, nuo pirmadienio labai skauda krūtinę, po nakties ji patinsta, bet negulint tas tinymas praeina (pries mėnesines irgi skauda, tik kad netindavo), o taip pat pykina, ypač kažka suvalgius, paskausta pilvo apačia, bet ne taip stipriai kaip per mėnesines. Mano ciklas nėra reguliarus ir svyruoja nuo 26 iki 30 dienu, tad iki mėnesiniu dar kokios 3-5 dienos
šiandien pasidariau testa, bet jis buvo neigiamas
kaip manote, man čia nuo to didelio noro kūnas pseudosimptomus tiesiog pradėjo "rodyti"?
kristina0325 parašė:
Sveikos! Man jau kylo paranoja, tad nusprendžiau parašyti čia02.06 atlikome "namu darbus" ir pagal pojučius 02.08-02.09 buvo ovuliacija (bt nesimatuoju), nuo pir…
Is noro atsirasti gali simptomai,nereikia saves perkrauti mintim, nes organizmas stresuoja, gali but, kad dar nerodo nt, gali but, kad perdaug mastot ir simptomai atsiranda,suprantu, kad noras lb didelis, bet kolkas sunku pasakyti ar tikri simptomai, reikia laukti, pakartokit nt po poros dieneliu🙂
kristina0325 parašė:
Sveikos! Man jau kylo paranoja, tad nusprendžiau parašyti čia02.06 atlikome "namu darbus" ir pagal pojučius 02.08-02.09 buvo ovuliacija (bt nesimatuoju), nuo pir…
O kaip/kur jūs matuojate temperatūrą? Ar vedate grafiką?
Gandrų belaukianti parašė:
O kaip/kur jūs matuojate temperatūrą? Ar vedate grafiką?
jokio grafiko nevedu, tiesiog bendrai šia savaite jauciau, kad pakylusi, tad standartiskai matausi
kristina0325 parašė:
jokio grafiko nevedu, tiesiog bendrai šia savaite jauciau, kad pakylusi, tad standartiskai matausi![]()
Jei atkreipti dėmesį į temp jinai yra matuojama vaginaliu, analiniu ir po liežuviu. Tad jei žinote savo ov dieną pagal pojūčius nuo tos dienos praėjus apie 10 d gali būti kad nt gali jau rodyti bent vaiduoklį 🙃 dažniausiai visi nėštumo pojūčiai pradeda reikštis kiek vėliau. Pvz mano ov būna su tokiais pojūčiais kaip pms😊 ir krūtinė pasikeičia ir pilvo apačią "raižo" ir šonus ir strėnas spazmuoja...
Gandrų belaukianti parašė:
Jei atkreipti dėmesį į temp jinai yra matuojama vaginaliu, analiniu ir po liežuviu. Tad jei žinote savo ov dieną pagal pojūčius nuo tos dienos praėjus apie 10 d gal…
Matyt is to didelio noro ir simptomai pasirodo:))) na teks kita cikla labiau stengtis ir maziau galvoti:))
kristina0325 parašė:
Matyt is to didelio noro ir simptomai pasirodo:))) na teks kita cikla labiau stengtis ir maziau galvoti:))
Ne jums vienai taip😊🎈
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai