Laila1 parašė:
;) taip. Nu einu su suniuku i laukq ir nupirksiu nt.
pranesiu mergaites
Sekmes! nekantrauju
Laila1 parašė:
;) taip. Nu einu su suniuku i laukq ir nupirksiu nt.
pranesiu mergaites
Sekmes! nekantrauju
Laila1 parašė:
Aciu![]()
Pirmiau padarysiu nt. Va esiu db iki vaistines.
Šaunuolė tai labai labai laukiame atsakymo ir NT nuotraukytės ;)
Laila1,laikau uz tave kumstukas ir tikiuosi kad viskas bus gerai nenusimink taip.
Stebejau temperatura ji laikosi 37.1 o ir gk aukstai vos pasiekt einair kietas ar artejant mm jis neturetu nusileisti?bet nt jokiu vaiduokliuku nemeta ydomiai sis ciklas toks. Beto pamaudzia tai viena puse tai kita. Mm nelaukiu geguzes 2-3d.
ona24 parašė:
Laila1,laikau uz tave kumstukas ir tikiuosi kad viskas bus gerai nenusimink taip.
Stebejau temperatura ji laikosi 37.1 o ir gk aukstai vos pasiekt einair kietas ar …
Man GK nusileido beveik mm dieną.
Laila1 parašė:
Aciu![]()
itariu pavyko viskas:)))) laukiam ziniu!!!
ona24 parašė:
Stebejau temperatura ji laikosi 37.1 o ir gk aukstai vos pasiekt einair kietas ar …
Man prieš mm visada pakildavo temperatūra ir prieš jas staigiai nusileisdavo siunčiu savo pvz. 
Laila1 parašė:
Aciu![]()
Nu blyn man rodos žirniukas bando pasislėpti nuo mamytės man tai širdyje kirba jausmas kad jau ne viena Jūs.
Labai laukiame žinių su NT
Bella parašė:
Man prieš mm visada pakildavo temperatūra ir prieš jas staigiai nusileisdavo siunčiu savo pvz.
Cia sio menesio sekmingas grafikelis?
Kadisi parašė:
Cia sio menesio sekmingas grafikelis?
Ne čia 2015 metų
Sekmingas būtent šio mėn. dėja bet visiškas nulis su temp. matavimais tik myliukai ir Ot dvi dienas darytas kur du brukšniukai, visada jaučiu savo OV labai stipriai tai dėl įdomumo buvo padaryti
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai