Majaap parašė:
Čia azartas, kaip lošimų priklausomybė 😂
Kaip bebutu irgi pinigai kainuoja tik kazi kas blogiau 🤣
Majaap parašė:
Kaip bebutu irgi pinigai kainuoja tik kazi kas blogiau 🤣
Na ir gražių T pabėrėt šyrit 🙏❤️
aš nelaukiu 17d mm kolkas tik () () pabrinke gerokai 😏bet jau kokias 2 sav, mantai nauja nes manieji nelinkę reaguoti išvis, o ir kai laukiausi seniau net nebūdavo nieko panašaus tik antroje nėštumo pusėje 🤷♀️ ale senstu hormonai nerimsta 😁kas mėnesį vis kažkas naujo tai va vienas nt sugadintas baltas kaip sniegas
Majaap parašė:
bet tikrai.. 🙈 man jau vyras sako gal nebesidaryk kiekviena diena? pakartok po savaites i bus ramu 😁 ne ne sakau neįmanoma tiek išlaukt reikia stebėt ar ryškėja kas 😁 jučiu durnele laiko 😁😁😁
Lūšiukė parašė:
Bet dar priklauso nuo jūsų organizmo. Kad rodytų turi jūsų įprastai gan ilga antroji fazė būti. Po ovuliacijos min 14-15 dienų iki mėnesinių. Tada taip jums ir s…
Žinoma, gali būti
todėl geriausia išlaukti, kad ir kaip sunku iki pat galo. Be reikalo metyti pinigus brangiems testam
..Serena.. parašė:
Negali buti corona? Man taip prasidejo, tik dar galva lb skaudejo
Nežinau, jei kur ir einu tai tik į parduotuvę, kad kuo mažiau žmonių tuo metu būtų ir trumpam, bet gali ir tiek užtekti, eigoje bus aišku, katik matavausi temperatūros nėra
Linkiu ryškėti vaiduokliukams!!! 🤍🤍🤍
Mano jau nuotaikos tokios, kad laukiu greičiau mmm, kad galėtume iš naujo planuoti
Ryt turėtų prasidėti.
PMS visu gražumu, krūtinė jautri ir net skausminga, pilvą pamaudžia, ypač kairįjį šoną, o jau nervai mano 😅😂 Tik dar spuogų neatsirado, bet išlįs ir tie 🙄
Vakar ir užvakar daryti testai nieko nerodė, tai šiandien tiek pikta buvau, kad net nebegadinau 😁😁😁
Man krūtinę labai skauda, dega atrodo. Keista, bet dar neatėjo valgymo priepuoliai, jua buvau pasiruošus šokolado ir cipsu, bet neprireikė dar kol kas 😁 bet šiaip nieko daugiau ypatingo.del bkt pakilimo šiek tiek abejoju nes labai negilus miegas buvo šiąnakt. Bet ir anksčiau yra buvę, tai nzn. Laukiu ketvirtadienio/penktadienio. OT jau užsakyti ✌️
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai