Pašvaistė_ parašė:
Tikiuosi ryškės toliau 🤗
Labai gražiai matosi
Laikysim čiūrikus
Pašvaistė_ parašė:
Tikiuosi ryškės toliau 🤗
Labai gražiai matosi
Laikysim čiūrikus
Pašvaistė_ parašė:
Man reikia gėles persodinti, vis neprisiverčiu 😑
Reikia reikia 😉
Aš tai butent del tos priežasties ir ruošiuos išmest kai kurias 😁
Pašvaistė_ parašė:
Tikiuosi ryškės toliau 🤗
Taaaip ❤️
Matau🤞
Tylūs sveikinimai 🌼
O aš pas ginę buvau UG pasidaryti, šiandien 9 ciklo diena ir folikulas vienas dominuojantis, bet labai didelis 18-20 mm. Taip dar nėra buvę, kad taip anskti toks jau būtų man. Ir gleivinė jau storoka tokiai dienai 87-95 mm. Su Klostu išvis tik 15 ciklo dieną leidausi Ovitrele, o čia jaučiu anksčiau bus. Tai tarsimės su kita gydytoja ką daryti, sekmadienį nelabai bus kas pasižiūrėtų
O pirmadienio bijo, kad nebūtų per vėlu.
Rufina parašė:
O aš pas ginę buvau UG pasidaryti, šiandien 9 ciklo diena ir folikulas vienas dominuojantis, bet labai didelis 18-20 mm. Taip dar nėra buvę, kad taip anskti toks ja…
Jau ryt galima būtų ir sprogdint folikulą 🥰
Fainai labai, kad taip greit ovuliacija įvyks 🤞
Rufina parašė:
Čia sunkiausias darbas man dabar.Jau vos ne virsta iš vazono, bet tempiu iki galo
Dar visokių viržių prisigalvojau nusipirkti, tai dar užsikrausiu
![]()
Man lauke patinka gėles sodinti, nu bet namuose negaliu..Erzina tos žemės visur 😀
Rufina parašė:
Labai gražiai matosiLaikysim čiūrikus
![]()
🙏
Krasula parašė:
Reikia reikia 😉
Aš kuriu nebenoriu, draugei atiduodu 😅
Krasula parašė:
Taaaip ❤️
Matau🤞
Tylus ačiū ❤️ išvis taip netikėtai sužinojau 🙈 bet žiūriu vakar po pietų darytas toks pats kaip šio ryto.. Na bus matyt, kaip pilnai išdžius 🤞
Kažin ar nebus kas nors negerai, kad kibo iškarto po persileidimo..
Pašvaistė_ parašė:
Tikiuosi ryškės toliau 🤗
Jau laukiau kada jusu testukas bus, nes as su savo neerelio akim tik pas jus ir maciau kazka 🤣 super! Kaip faina kad va is karto po persileidimo! Jetau kaip gerai! Laikykit kojas sukryzavus dabar kad niekur nepabegtu 🤭🤭😅🤞🏻
Pašvaistė_ parašė:
Man lauke patinka gėles sodinti, nu bet namuose negaliu..Erzina tos žemės visur 😀
Viskas turėtų būti gerai 🙏
Pašvaistė_ parašė:
Tikiuosi ryškės toliau 🤗
Kaip liux!!! Ryškės tikrai tikrai, va čia tai net aš matau😁😁
Man paciai tai durnai si cikla, kazkaip nuo 5dpo vis po truputi tepliojo, bet taip nedaug visai, ir net ne krauju o taip neaiskiai, taip beige spalvos kazkokia linijuke ir tiek... 😂 visai susisuko cikliukas. Bet jau daugiau tepa ir jauciu jau kojas vibruojant tai jau pareis matyt siandien mm 😅 galima bus pradet nauja cikla skaiciuot 😇 eisiu pas gine 28 diena pasiteirausiu kas cia per tepliones 😎
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai