Mažylė1 parašė:
Reikia prisiregistruoti per 6 mėn, o jau kada eilė ateina - tada.
Na va internete aš irgi randu taip parašyta... ir registruojant iškart tikrino siuntimą...
Mažylė1 parašė:
Reikia prisiregistruoti per 6 mėn, o jau kada eilė ateina - tada.
Na va internete aš irgi randu taip parašyta... ir registruojant iškart tikrino siuntimą...
NerBa parašė:
Netiks. Siuntimai, berods, 6men galioja. Tam, kad butu ramu ir neistiktu kurioziniu situaciju- atsinaujinkite siuntima.
Man dar pamenu 21cd liepė progrsterona ir dar kažką pasidaryt
reiketu paieškoti gal dar rasčiau lapelį ;)
O Jus nesvarstėt eiti privačiai? Nes jei vien eiles laukti iki liepos galo tai kas kiek laiko įmanoma vizitą tureti? Labai jau ilgai galima rezultato laukti
NerBa parašė:
Netiks. Siuntimai, berods, 6men galioja. Tam, kad butu ramu ir neistiktu kurioziniu situaciju- atsinaujinkite siuntima.
Nesileiskit dezinformacijos. Siuntimas turi galioti registracijos metu. O vizitas jau kada prieina, tada ir lankotės, nebepriklausomai nuo siuntimo būklės.
Petelnė parašė:
Nesileiskit dezinformacijos. Siuntimas turi galioti registracijos metu. O vizitas jau kada prieina, tada ir lankotės, nebepriklausomai nuo siuntimo būklės.
Yra teke vizito metu skambinti seimos gydytojai del atnaujinimo. Na, bet cia buvo senokai sis ivykis. Gal db paprasciau viskas.
Honorata123 parašė:
Pasidariau, bet deja :/
Nu blemba man matosi kas kas 😅ryt gal pakartokit,
NerBa parašė:
Yra teke vizito metu skambinti seimos gydytojai del atnaujinimo. Na, bet cia buvo senokai sis ivykis. Gal db paprasciau viskas.
Honorata123 parašė:
Labas rytas, pakartojau ryte testa toki pat, nes jautresnio neturiu, blemba jau man dabar kazkas vaidenasi paciai😂😂 isprotejimas
Nu tikrai kazkas matosi😀
Honorata123 parašė:
Labas rytas, pakartojau ryte testa toki pat, nes jautresnio neturiu, blemba jau man dabar kazkas vaidenasi paciai😂😂 isprotejimas
Matau ir aš 🤭
Honorata123 parašė:
Kažkas lyg tikrai šmėžuoja 🧐
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai