Ežiukėė parašė:
Sveikinimai! 🤩 saugaus nėštumo 🥰
Ačiū 🥰
Ežiukėė parašė:
Sveikinimai! 🤩 saugaus nėštumo 🥰
Ačiū 🥰
sielos veidrodis parašė:
O aš pažiūrėjus į vienos narės ov testas nusprendžiau ir pati pasidaryti,ir tiesa sakant jau 3dpo ir antrą juostele ryškesnė nei turėtų būti jau po įvykusios ov😍. T…
O kaip atrodė jūsų piko testas? Gal visgi dar neįvyko ov
Marche parašė:
O kaip atrodė jūsų piko testas? Gal visgi dar neįvyko ov
Garantuoju jog įvyko. Nes fiksavau temperatūros pakilimą,ir ji tebesilaiko tokia pat jau 3diena. Nėra ov testas labai ryškus,bet ryškesnis nei turėtų būti jau po įvykusios ov,matau skirtumą kai būdavo praėjusius ciklus po ov,jie turi blankai,o šiandien taip atrodo jog einu į pakilimą. Na bus matyti vėliau. Tik ne vieną video tik tok mačiau jog moterys vienu metu daro ir ov testus ir hcg ir beveik daugumai jau būna vaiduokliauja hcg,tik priklauso kiek dienų po ov būna.
Man siandien 1cd, apsidziaugiau kaip niekad. Nes esu namie biuleteny, prasta savijauta, itaria plauciu uzdegima. Tai ir rentgena apturejau, ir antibiotiku kursas. Ir nuskausminantys stiprus, nes galva plysta be proto. Zodziu, reziume, gerai, kad neuzkibo si cikla. Issveiksiu ir bandysim is naujo.
Melynoji parašė:
Man siandien 1cd, apsidziaugiau kaip niekad. Nes esu namie biuleteny, prasta savijauta, itaria plauciu uzdegima. Tai ir rentgena apturejau, ir antibiotiku kursas. I…
Sveikatos jums 🙏
Sarasa parašė:
Sveikos, aš ir vėl su klausimais..
Kaip ir minėjau krūtinę skauda , pačius spenelius ir jie statūs, ir patys spenelia…
Kai pastojau pirmas nėštumo simptomas ir buvo tai 😁🥰
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai