Galatėja parašė:
Savo pirmaji leliu pagimdziau budama 30😊
As jau be 32 niekaip nepagimdyciau
nebent gandras atnestu tiesiogine to zodzio prasme, arba kopustuose rasciau
Galatėja parašė:
Savo pirmaji leliu pagimdziau budama 30😊
As jau be 32 niekaip nepagimdyciau
nebent gandras atnestu tiesiogine to zodzio prasme, arba kopustuose rasciau
Vasara93 parašė:
![]()
![]()
![]()
Bus pirmas vaikelis. Man už mėnesio 40.
Vasara93 parašė:
![]()
![]()
![]()
as va pirmo susilaukiau 19, o antro 24, o va trecio 32 , dabar man 35 ir vis dar planuoju
Man atrodo amzius neriba jei tik norisi
Karinaite parašė:
O man vėluoja jau 4 dienas, dar nesidarau testuko 😀🫣 atrodo kiekvieną dieną, kad tuoj pramuš, bet visiškai nieko
Man ir jau apie 4dienos vėluoja, dariausi testą tai šiek tiek juostelė matėsi. Nusipirkau dar vieną, bandysiu rytoj. 😆 ir jau laukiu vizito pas gydytoją 22d. 🤗
AsSaSG parašė:
Matau, jusu gandro laukimo stazas labai ilgas! Sveikinimai, kad nepasidavete ir ejote tokiu ilgu keliu savo svajones link! Matau neuzilgo ir pasimatymas su namelio gyventoju, grazaus susitikimo
s890507s parašė:
as va pirmo susilaukiau 19, o antro 24, o va trecio 32 , dabar man 35 ir vis dar planuojuMan atrodo amzius neriba jei tik norisi
![]()
Tai zinoma, kad neriba - ypac jeigu dar neturi visai vaiku, tai manau bandai bandai tol, kol sveikata leidzia ir galimybes
Tik as visada svajojau apie didele seima, planavau pirmaji pasigimdyti 28, po keliu metu antrojo lauktis. Pagal sita plana, dabar tureciau antraji pilvuke nesioti, arba jau buti pasigimdzius antra
aha, nubloske gerai mane gyvenimas i realybe
AsSaSG parašė:
🌸🌸🌸🌸🌸
Tu man- iš viso optimizmo ir ožkos ( užsispyrimo atžvilgiu) derinys. Kaip man "pasivogti" nors dalele Tavęs? ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ aš vis... susifeilinu kažkur, vis kažkas ne pagal planą gaunasi... 😪😪😪😪 arba išsenka užsispyrimas ar optimizmas, lemiamu momentu...
Vasara93 parašė:
![]()
![]()
![]()
Man 29, uz puses metu 30. Planuojam pirmaji vaikeli☺️
s890507s parašė:
Viskas daugiau nebegadinsiu testu 🤭 balta balta kur dairais 🫢
Balta balta kur dairais, ilgas pasakas maziemus, seka pirkioj vakarais
nu gal sekantis ciklas bus geresnis
Vasara93 parašė:
Matau, jusu gandro laukimo stazas labai ilgas! Sveikinimai, kad nepasidavete ir ejote tokiu ilgu keliu savo svajones link! Matau neuzilgo ir pasimatymas su namelio …
va va biutent kai vaikuciu dar neturi tai amzius isvis neriba
ateis jusu stebukliukais pas jus
tik rankyciu nenuleiskit ir pamatysit greit supuosit savo maziuliuka
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
Kaip sekasi vaikučiams po adenoidų operacijos? Ar palengvėjo sirgimai, slogos?
Tiesa, gal kuri mamytė žino, ar iki operacij…