Maniosime parašė:
Šiandien 3 dariau skirtingus visi neigiami, melagėlis pasitaikė ten 😅
Sunku patiketi kad melagelis, o kiti testai kokio jautrumo buvo?
Maniosime parašė:
Sunku patiketi kad melagelis, o kiti testai kokio jautrumo buvo?
Laimesbeieskant parašė:
Turėtų būt labai ryški😁 aš pasidariau pabandymui kažkur 20dpo - jau žinojau, kad laukiuos, tai ohoho,kokio ryškumo buvo.
Na va reiks pabandyt pažaist su ov testais ,kol nusipirksiu daugiau nt 🤞🏼😁😁
Maniosime parašė:
Blem tikiuosi ,kad dar išlys tau ta antra juostelė🤞🏼
Nayeli parašė:
Na va reiks pabandyt pažaist su ov testais ,kol nusipirksiu daugiau nt 🤞🏼😁😁
Lauuukiam foto😁
Nayeli parašė:
Blem tikiuosi ,kad dar išlys tau ta antra juostelė🤞🏼
Aš apie jus pagalvoju, labai laukiu kada testuką darysitės ir bus teigiamas ❤️
Maniosime parašė:
Aš apie jus pagalvoju, labai laukiu kada testuką darysitės ir bus teigiamas ❤️
Dėkoju už geras mintis❤️Pati irgi labai tikiuosi to ,bet su kiekviena diena ir pilvo maudenimu bijau ,jog prasidės mm ir baigsis ta pasakos pradžia 🤷🏻♀️
Lėlytė08 parašė:
Pasivalius ant tualetinio balksvos iskyros juokingai pasakysiu su burbuliukais😀 skauda nugaros apacia ir kairi sona, nezinau ko cia tiketis![]()
![]()
Žinokit man irgi tokie pojūčiai yra 🤷🏻♀️gyvenu laukime arba mm arba nt teigiamas 🤞🏼
Nayeli parašė:
Dėkoju už geras mintis❤️Pati irgi labai tikiuosi to ,bet su kiekviena diena ir pilvo maudenimu bijau ,jog prasidės mm ir baigsis ta pasakos pradžia 🤷🏻♀️…
Man keistai užeina nugaros apačią skaudėti arba mm maudimas pilve, bet tarpais tokiais.. tikriausiai ateis mm, bent jau žinau, kad ov vyksta po apsilankymo pas ginę, nors viena gera žinia šį ciklą 😅🥹
Maniosime parašė:
Man keistai užeina nugaros apačią skaudėti arba mm maudimas pilve, bet tarpais tokiais.. tikriausiai ateis mm, bent jau žinau, kad ov vyksta po apsilankymo pas ginę…
Man taipogi skauda nugara bet prieš mm niekad nėra skaudėja man ir dar pamaudžia pilva tai šone ,tai apačioj bet taip momentaliai ,o prieš mm kaip pradeda maust tai ir pramuša 🤷🏻♀️o del ov pas mane buvo anovuliacija ,tai daktaras išrašė Letrozol pavartojau pusmetị ir padėjau ovuliuot ,susitvarke ciklas 🤌🏼
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai