Dreamland parašė:
Nu jei ten 23x17 folikulas tai tada mm neprasides jum taip anksti.. bet keistai cia raso ismatavimus, net neparase kad folikulas, sake kad folikulas? Dazniausiai fo…

Dreamland parašė:
Nu jei ten 23x17 folikulas tai tada mm neprasides jum taip anksti.. bet keistai cia raso ismatavimus, net neparase kad folikulas, sake kad folikulas? Dazniausiai fo…

Dreamland parašė:
Šiuo metu 21 ciklo diena, kaklelis aukštai, belieka tik laukti🙂 paskutiniai du ciklai trumpi, nežinau kodėl
RauDonoji parašė:
įkeliu išrašą tai tie matavimai ir prierašas "su" duoda suprast, jog folikulas
Tai cia apie 20mm folis, vidurki jos skaiciuoja, jusu gine tiksliai surase.
Neturit ov testuko? Bet manau kad ovuliacija ivyko vakar arba siandien 🤔
Pakutenkit vyra del visa ko 😇
Gal planuojančių tarpe yra planiukė iš Šiaulių?
Turiu tokį likusį rinkinį nuo mano pačios planavimo, kuris man dabar nebereikalingas. Keisčiau į didelį milkos šokoladą 😄 Rinkinį sudaro:
1. Cycle balance 7 pakeliai;
2. Pregna test srovinis testas;
3. 6 nėštumo testai iš Gandrolabs;
4. 13 ovuliacijos testų iš Gandrolabs;
5. Dešinėje pusėje iš kiniečių parsisiųsti ovuliacijos testai, nors ant pakuotės rašo, kad tai nėštumo testas, bet viduje yra ovuliacijos testai. Viso 18 vnt., iš jų viena pakuotė praplėšta pažiūrėti, koks viduje testas. Žinučių neseku, rašyti į a.ž. ☺️

December parašė:
Gal planuojančių tarpe yra planiukė iš Šiaulių?
Turiu tokį likusį rinkinį nuo mano pačios planavimo, kuris man dabar nebereikaling…
Labas, koks miestas? 🥰
LadyBubu parašė:
Labas, koks miestas? 🥰
Šiauliai ☺️
Labutis. Gal kuriai buvo atlikta laparaskopija negimdinio nėštumo šalymas? Kiek laiko gyjot? Ar labai sunkus gyjimas buvo. Man trečią parą po operacijos, visa kaip sudaužyta jaučiuosi, kol sėdžiu lyg nieko, kai paguliu išlipt iš lovos kažkoks košmaras, Toj pusei kur operavo.
mazojiass parašė:
Labutis. Gal kuriai buvo atlikta laparaskopija negimdinio nėštumo šalymas? Kiek laiko gyjot? Ar labai sunkus gyjimas buvo. Man trečią parą po operacijos, visa kaip …
Aš turėjau op po negimdinio, pirmas naktis tai iš vis be miego būdavau nes skausmai ir dažnas kėlimasis į wc, vyras irgi be miego nes aš ten stenėdavau dejuodavau, pilvas kaip kamuoliukas, plius nuo tu duju buvusiu pilve dar skausmai, tai dabar galvoju gal po savaitės jau buvo geriau bet pasisaugoti reikia nes aš pasitampiau ir vėl buvo užėje skausmai
O kaip jus jaučiatės?kiek dienų jau praėjo po op?
ritulkapac parašė:
Aš turėjau op po negimdinio, pirmas naktis tai iš vis be miego būdavau nes skausmai ir dažnas kėlimasis į wc, vyras irgi be miego nes aš ten stenėdavau dejuodavau,…
O ar labai kraujavot? Man antradienį darė op, tai trečia parą. Naktį irgi vyras be miego, bijo užgauti, ant tos pusės kur operavo miegot negaliu, atrodo kad kaulas į kaulą trinas,įdomus jausmas. Ir nuo vakar kraujuoti pradėjau, skambinau sakė normalu, bet įdomu kiek laiko ir ar gausiai kraujavot?
mazojiass parašė:
O ar labai kraujavot? Man antradienį darė op, tai trečia parą. Naktį irgi vyras be miego, bijo užgauti, ant tos pusės kur operavo miegot negaliu, atrodo kad kaulas …
Ne aš visai mažai kraujavau, bet taip sakė kad kraujavimas gali būti
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai