lunatikeee parašė:
Laba! Pasidariau, sake vakarop bus atsakymai, praeita karta gavau pries 19h, tai kadangi labe ta pati, lauksiu 19 h 🤞
Kad tik pasitvirtintų 🤞
lunatikeee parašė:
Laba! Pasidariau, sake vakarop bus atsakymai, praeita karta gavau pries 19h, tai kadangi labe ta pati, lauksiu 19 h 🤞
Kad tik pasitvirtintų 🤞
Gab342 parašė:
Labas rytas, merginos kiek dienų po ov ankščiausiai esate pačiusios vaiduokliuką? Arba kiek dienų iki numatomų mm buvo likę?🙈
Man 31 geguzes buvo teigiamas ov.testas. Tai nzn kelinta siandien skaitosi diena, bet pasidariau Clearblue testa kur labai anksti turetu parodyti nestuma, bet antro bruksnelio nei su ziburiu 🙈 Nezinau, ar anksti dar, ar nepasiseke si cikla 🤣
Gabija182 parašė:
Man 31 geguzes buvo teigiamas ov.testas. Tai nzn kelinta siandien skaitosi diena, bet pasidariau Clearblue testa kur labai anksti turetu parodyti nestuma, bet antro…
Nesvarbu, ką ten rašo, kada gali parodyti. Parodys tada, kai bus įvykusi implantacija, o ji gali vykti iki 12dpo, tai tikrai gali dar būti anksti jums.
Gabija182 parašė:
Man 31 geguzes buvo teigiamas ov.testas. Tai nzn kelinta siandien skaitosi diena, bet pasidariau Clearblue testa kur labai anksti turetu parodyti nestuma, bet antro…
Tai Jums ko gero dar buvo anksti, gal net neįvykusi dar ov, jei testas teigiamas. Man šiandien 6-7 d. po ov, mm turi prasidėti kitos savaitės pradžioje, bet šitaip skauda krutinę, vis pamaudžia pilvą, aplamai įdomus jausmas nuo preitos savaitės, atsirado noras atsisakyti žalingų įpročių ir visą savaitę jau puikiai pavyksta nerukyti iqoso.. šiandien neiškenčiau ir pasidariau testą, nors žinau, kad bent penktadienio reikia palaukti, bet pasidarius kažkas kažkas kabino akį, tikrai nebuvo visiškai balta juostelė, bet šmėžavo kažkas labai labai blankiai, bet įžvelgiau kažką net stipriai nesistengus.... Bet manau dar per anksti, nebent ov įvyko porą dienų ankščiau nei manau. Labai noriu tikėti... Šio mėnesio 21 dieną bus lygiai metai kaip pirmą kartą pamačiau ||, tačiau nesėkmingai, noriu tikėti, kad gal įvyks stebuklas ir po lygiai metų pagaliau užkibsiu... 🙈
Lori28 parašė:
Kad tik pasitvirtintų 🤞

Siandien mm diena
prg kaip suprantu mazas labai? Negaliu patiket po sitiek laiko
Gab342 parašė:
Labas rytas, merginos kiek dienų po ov ankščiausiai esate pačiusios vaiduokliuką? Arba kiek dienų iki numatomų mm buvo likę?🙈
4d iki mm 😊
lunatikeee parašė:
Siandien mm dienaprg kaip suprantu mazas labai? Negaliu patiket po sitiek laiko
![]()
Sveikinimai 🥳
labas visoms!
atėjau iškarto su klausimu, trečiadienį eisiu pas endo profilaktiškai, tyrimus tik ką šviežiai gavau skydliaukes tokius, kas suprantate ką manote?
Trečiadienį esu dar užsirašiusi ir kraujui, kad Afs pasidaryti.. folio r normali, d vitaminas maximumas beveik, kraujas bendras labai geras sake,lytines ligas irgi pasižiūrejom nieko neturim, vyro spermograma ideali, kraujas irgi.., o daugiau, kas dar svarbu, ką papildomai reikėtų padaryti?

lunatikeee parašė:
Siandien mm dienaprg kaip suprantu mazas labai? Negaliu patiket po sitiek laiko
![]()
Sveikinu!🩷 Prg reikia kelti
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai