Abigaile parašė:
Koks ramus forumas, krepsinis ir Rugsejo 1oji?![]()
Manau labiausiai rugsejo 1-oji daro itaka 😁
Abigaile parašė:
Koks ramus forumas, krepsinis ir Rugsejo 1oji?![]()
Manau labiausiai rugsejo 1-oji daro itaka 😁
Sveikutės merginos
jungiuosi į jūsų gretas, su vyru nepastojam jau 3 metai, vyras tyresi jam viskas gerainonpas mane nevyksta ov, prg visai nesigamina. keli metai is eiles tyrimu n jau pridaryta, pries metus dare kiausintakiu laparoskopija. buvau uzkibus iskart po to ir pabego zirniukas... dabar jau pradesim su skatinimais, siandien isgeriau jau pirmaja prg tablete, gersiu iki mm ir tada prasidesim augint derliu
labai laukiu sito proceso manau bus idomi kelione. Ar yra kas is jusu eje tuo keliu?
Labas vakaras mergaites as su klausimu pas jus . Pas mane dabar labai sutrikusios mm . Visad budavo 28-29cd ir mm ateidavo .. Dabar planuojam ir jau natras menuo kaip 53cd ir tik tada mm .. Nestumo testukai vaiduokliukus kazkokius meto ar gali buti kad kimba kimba ir pasibaigia kibimas ? Pas ginekologe tik kita savaite ...
ViKoz parašė:
Sveikutės merginosjungiuosi į jūsų gretas, su vyru nepastojam jau 3 metai, vyras tyresi jam viskas gerainonpas mane nevyksta ov, prg visai nesigamina. keli meta…
O kodel geriat prg dar pries stimuliacija? Kad issauktu mm?
Jei daugiau uzsislepusiu problemu nera, o tik nevykstanti ov, tai manau jums greit uzkibti turetu ☺️
Einasau12 parašė:
Labas vakaras mergaites as su klausimu pas jus . Pas mane dabar labai sutrikusios mm . Visad budavo 28-29cd ir mm ateidavo .. Dabar planuojam ir jau natras menuo ka…
Na jei kimba, bet testuke tik vaiduokliai ir pabega, tai nemanau kad tiek stipriai nutolintu mm, greiciausiai problema bus kazkur kitur🤷♀️ gerai kad uzsiraset pas ginekologe, gal but paskirs kokiu tyrimu ir pades issiaiskinti kur beda
BusKaipBus11 parašė:
O kodel geriat prg dar pries stimuliacija? Kad issauktu mm?
Jei daugiau uzsislepusiu problemu nera, o tik nevykstanti ov, tai manau jums greit…
taip sake gyditoja nes pas mane isvis nesigamina pgr,nuo 16cd gert prg 2xdienoj ir + ovules i maksti. tada kai susirgsiu auginsim derliu ir pas ja 12cd ateit reikes ziuret kiek ir kokio derliaus uzauginom 😃 man isvis labai sutrike viskas, paskutines mm tepliojo visa sav iki mm tada slabnai bet ilgai sirgau ir vel
tepliojo... kaskart vargstu taip vos ne 2 sav virsaus vargstu su tepliojimais ir ilgom mm.
BusKaipBus11 parašė:
Na jei kimba, bet testuke tik vaiduokliai ir pabega, tai nemanau kad tiek stipriai nutolintu mm, greiciausiai problema bus kazkur kitur🤷♀️ gerai kad uzsiraset pas …
Bet kas keisciausia kai nera mm tai atsiranda panasiu i nestuma kaip krutines padidejimas jautrumas kartais net pykinimas pilvo arba vieno ar kito sono padurimas nors po pirmo menesio atitolusiu tokiu mm nebesitestuoju ir bandau nebegalvoti apie tai nes zinot kaip yra kai kisam sau i galva kad va as turbut nescia nors tikro atsakymo nera
ViKoz parašė:
taip sake gyditoja nes pas mane isvis nesigamina pgr,nuo 16cd gert prg 2xdienoj ir + ovules i maksti. tada kai susirgsiu auginsim derliu ir pas ja 12cd ateit reikes…
Aj tada viskas aisku 😊 linkiu sekmes, pasidalinkit poto kaip sekasi auginti derliu ☺️
Einasau12 parašė:
Bet kas keisciausia kai nera mm tai atsiranda panasiu i nestuma kaip krutines padidejimas jautrumas kartais net pykinimas pilvo arba vieno ar kito sono padurimas no…
Na tada net nezinau ka pakomentuot, idomi situacija, bet gal jei is tikro kimba, bet pabega, gal vertetu ir hcg pasidaryt, turetumet irodyma kad kimba ir kazka rimciau su gydytoja butu galima spresti, ieškoti priežasties kame beda 🤔
BusKaipBus11 parašė:
Aj tada viskas aisku 😊 linkiu sekmes, pasidalinkit poto kaip sekasi auginti derliu ☺️
Ačiū labai būtinai pasidalinsiu ❤️
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai