ViKoz parašė:
jau beveik 3 metai... vakare ir mm atejo, tai teks pradet nauja cikla, vel nauja vaistu raunda.![]()
Suprantu kaip jauciates.. o darote kazkokias proceduras? Stimuliacijas ar ivf, fet?
ViKoz parašė:
jau beveik 3 metai... vakare ir mm atejo, tai teks pradet nauja cikla, vel nauja vaistu raunda.![]()
Suprantu kaip jauciates.. o darote kazkokias proceduras? Stimuliacijas ar ivf, fet?
petunija0 parašė:
Žodžiu, tą patį taką minam. 😅 aš dėl ov nesupratau, kada įvyko, 13-14 cd jaučiau, bet 18 cd stipriai irgi maudė kiaušidę. 😅 tai imant prielaidą, kad 18 cd buvo ov, …
Tikrai...na laukiam zodziu :D..pareis paklydeles visvien..tik jau tikejaus but uzsireginus pas vaisingumo ir rytoj-poryt vaziuot..panasu kad mano planui nelemta kol kas realizuotis 😐
miimii parašė:
Šiaip kiek žinau nelabai taip būna taisyklingai kas antrą ciklą (pas pačią ta pati situacija), tai aš tikrindavausi kurioje pusėje vyksta, net 4 ar 5 k iš eilės buv…
man irgi aiskino, kad kas antra cikla bus geroje puseje, bet jau db imu abejoti, reiks pasitikrinti
GiedreG parašė:
Tikrai...na laukiam zodziu :D..pareis paklydeles visvien..tik jau tikejaus but uzsireginus pas vaisingumo ir rytoj-poryt vaziuot..panasu kad mano planui nelemta kol…
Gal galim dar pabūt naivuolėmis ir tikėtis, jog dėl vėlesnės ov testai neigiami, nes per anksti darėm. 😂
petunija0 parašė:
Gal galim dar pabūt naivuolėmis ir tikėtis, jog dėl vėlesnės ov testai neigiami, nes per anksti darėm. 😂
Ha ha..galim..bet matyt tik sau meluosim 😁
saulyte989 parašė:
Negaliu patiketi, katik dar viena pasidariau ir jau paryskejes net 🥰 Aciu labai visoms uz sveikinimus 🥰❤️🎈
Sveikinimai!!!! <3
GiedreG parašė:
Ha ha..galim..bet matyt tik sau meluosim 😁
Na, čia žinot, kaip tarp proto ir širdies: protas sako jau viskas, mm tiesiog vėluoja, o širdis dar giliai viliasi.
O kaip susikalbėti šioms sferoms, va klausimas. Tai aš sau ramiai pasakiau, kad iki penktadienio laukiu.
Tai kaip ir suvokiu, jog vėluoja mm, bet, tuo pačiu, simptomatika klaidinanti, todėl teikia viltį.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai