Jurintaaa parašė:
Narė matyt nežino ką reiškia n persileidimų iš eilės, negalėjimo pastoti, vaistų dūriai į pilvą, saujos tablečių, o apie pinigų sumas aš jau nekalbu, kad pagaliau t…
Matyt...jai pasiseke vadinas..
Jurintaaa parašė:
Narė matyt nežino ką reiškia n persileidimų iš eilės, negalėjimo pastoti, vaistų dūriai į pilvą, saujos tablečių, o apie pinigų sumas aš jau nekalbu, kad pagaliau t…
Matyt...jai pasiseke vadinas..
Giedrė. parašė:
Neužsiveskit merginos. Nu tiek to. Tęskim draugiškai toliau testukų gadinimą![]()
Nežinau kiek čia tikiinčių ar netikinčių minčių galia, bet pati ant savęs esu išbandžiusi, kuo daugiau džiaugiesi ir nuoširdžiai džiaugiesi už kitus, tuo gyvenimas ir patį žmogų apdovanoja
Merginos kas jums daros... nu ir ačiū dievui jei nežino apie persileidimus ir kitas problemas. Paklausė kodėl,ji ir atsakė. Dabar žmogus negali ką nuomonės savo turėt. Sukilo pykčiai lyg būtų pasakius,kad abortą darysis,nes ne tuo laiku gimsta kada norėjo...Jei tokia jautri tema yra,tai gal vertėtų atsiriboti nuo forumo tada ir neskaudės širdies kas ką parašė. Čia daug merginų,visokių. Su patirtim ir be ir normalu,kad nuomonės skirtingos,nemanau,kad reikia dabar pradėt rašyti,kad tegul džiaugas iš vis,kad pastojo. Mūsų problemos yra tik mūsų ir kitiem žmonėm nerūpi. Vaikščiojantis žmonės tada gal irgi tegul nustoja skųstis,kad pavargo visą dieną ant kojų,nes kaip jausis žmogus,kuris iš vis negali vaikščioti...Paskutiniu metu forumas yra labiau ginčų ir pykčių tema,nei planavimo. Nežinau kas pasidarė,bet atrodo kimbama iškart jei nuomonė skiriasi nuo daugumos..
Nainaa parašė:
Merginos kas jums daros... nu ir ačiū dievui jei nežino apie persileidimus ir kitas problemas. Paklausė kodėl,ji ir atsakė. Dabar žmogus negali ką nuomonės savo tur…
Aleliuja!😀
Nainaa parašė:
Merginos kas jums daros... nu ir ačiū dievui jei nežino apie persileidimus ir kitas problemas. Paklausė kodėl,ji ir atsakė. Dabar žmogus negali ką nuomonės savo tur…
Tai jei narė turi savo nuomonę ir ją gali išreikšti, kitos lygiai taip pat gali pasisakyti ir savąją išreikšti 🙂
pierla parašė:
O kazkam nepatinku ir veliavas dalinatikrai prasta terpe planavimo dziaugsmais dalintis. Linkiu sekmes
![]()
Dar visos šaipėsi kodėl aš kita grupę sukūriau, sakė aš čia visa negatyva į grupe nešu. Matyt dabar atmosfera daug šviesesnė🙂
Mane gali pult kas tik nori, neužpuls
Nejaudina manęs tokie dalykai.Aš turiu savo nuomonę ir laisvai ją galiu išsakyti.Lygiai taip pat kaip ir valgyti dabar pietus,nors afrikos vaikai badauja.Čia lygiai tas pats
Ir į mėnesio grupę manęs siųsti nereikia,aš tik vakar pamačiau teigiamą testą,bus laikas ir išeisiu,bet tikrai ne tada kai man kažkas palieps
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai