Jurgoska parašė:
Esu ir as,jau kokie trys men planuojam,bet dar angelelis neatkeliauja...
Mes irgi planuojam bet taip greit viskas nevyksta kai labai nori taip ir buna o kai neplanuoji ima ir atkeliauja
Jurgoska parašė:
Esu ir as,jau kokie trys men planuojam,bet dar angelelis neatkeliauja...
Mes irgi planuojam bet taip greit viskas nevyksta kai labai nori taip ir buna o kai neplanuoji ima ir atkeliauja
Prisijungiu ir aš. Su vyru pradedam planuoti ir bandysim susilaukti to mažo stebuklo. Nors draugai pataria neplanuoti, o leisti viskam tekėti sava vaga, bet tas mano moteriškas nekantrumas visuomet nugali. Esam susituokę jau pusę metų, įsirenginėjam naujus namus tai ko daugiau laukti, reikia mažo neklaužados
Man 24, vyrui 29m.
Basa_raganaitė parašė:
o vaisingas dienas gaudote?
as labai jauciu savo vaisingas dienas po mazyles gimimo, buna kad tikrai uztaikom ant dienu, bet ....
Wiikutė parašė:
Vakar dariautestuką dienos metu,tai labai neryškus,o šnd neiškenčiau vėl dienos metu pasidariau,nes ryte neturėjau,tai- va,galit įvertinti.Labai tikiuosi,jog čia g…
sveikinu
Sabanoske. parašė:
Prisijungiu ir aš. Su vyru pradedam planuoti ir bandysim susilaukti to mažo stebuklo. Nors draugai pataria neplanuoti, o leisti viskam tekėti sava vaga, bet tas man…
sveika prisijungus
Sabanoske. parašė:
Gal ir kvailai nuskambėsiu, bet yra vienas dalykas, kuris mane neramina. Tai mano svoris. Turiu anstvorį ir ar tai gali būti nepastojimo priežąstimi?
zinau mergina, kuriai gine liepe numest svori....bet ji neturejo ir mm...
Sabanoske. parašė:
Mano svoris visuomet labai svyravo, tai sulieknėju, tai pastorėju, kol vėl nesusiimu, ir vėl atsileidžiu... Bet mm visuomet buvo..
tai o pagal uzrasa po foto tai jus planuojate vos savaite??
Pavasarį bandėm susilaukti, bet po pusės metų bandymo niekas neužkibo, tuomet nusprendėm atidėti planavimą, po vestuvių, nes galvojom, kad čia gal dėl streso, neužkimba. O dabar kai jau viskas praėję, labai nekantrauju susilaukti to mažiuko ir prisigalvojo visokių nesąmonių...
Sabanoske. parašė:
Pavasarį bandėm susilaukti, bet po pusės metų bandymo niekas neužkibo, tuomet nusprendėm atidėti planavimą, po vestuvių, nes galvojom, kad čia gal dėl streso, neužk…
tai pamirsk tuos senus planavimus, jei planuojate is naujo...zvelk i viska is naujo..o pastoti pagal ginekologus normalu yra per 1m, o as manau, kad normalu per 2m...patys uzkibome tik po 1.9m...ne visiems taip lengvai tie maziukai ateina
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai