Mamuliux parašė:
Po nemiegotu naktų, dieną vistiek būnu kaip maišu trenkta, kažin ar blogiau bebus
Melatonino tikrai negerkit dienos metu, jis yra miego hormonas, isbalansuosit savo miego budravimo rezima.
Pogimdyminė depresija dažniausiai pasireiškia po gimdymo praėjus 4-6 savaitėms. Skaityti
visą straipsnįMamuliux parašė:
Po nemiegotu naktų, dieną vistiek būnu kaip maišu trenkta, kažin ar blogiau bebus
Melatonino tikrai negerkit dienos metu, jis yra miego hormonas, isbalansuosit savo miego budravimo rezima.
Sveikos mamytes susirgau šia baisia liga , jausmas nezmoniškas bjaurumas sau savo mintims , nebenoriu gyventi ,bijau dėl saves ir savo vaikų aš juos myliu bet mano pasamone sako atvirščiai, kratausi baisiu minčiu bet jos mane vejasi , vyrui papasakojau situacija jis iškart itare pogimdyvine depresija , reikalauja kreiptis i medikus aš sutinku bet dažnai gaunu tokius kaip ir grasinimus iš savo uošvės kad as negaliu auginti vaiku , turiu 2 berniukus vyriausiam 5 metai mažylis 9 men, depresija kaip man ir buvo jau bet pasiskiepijau covid vacina ir po 1sav pradėjau gerti raminamuosius lyg sutapimas koks baime buti su vaikis labai didele ,tirpsta rankos dusulys lyg kas prispaudę butu mane , baime lyg širdis stotu , labai prasau moterys kurioms gal taip buvo ką daryti
Mamuleta parašė:
Sveikos mamytes susirgau šia baisia liga , jausmas nezmoniškas bjaurumas sau savo mintims , nebenoriu gyventi ,bijau dėl saves ir savo vaikų aš juos myliu bet mano…
Suprantu jus.. stenkites, kiek imanoma buti su artimaisiais, kad jums kazkas padetu, greiciausiai tai ka jauciate, jums uzeina panikos atakos, tai tikrai baisi patirtis, bet viskas yra iveikiAma, ir depresijos iveikiamos, tik reikia kreiptis ir ieskoti pagalbos, as jos ieskojau taip pat po gimdymo, norejau susivokti kas su manimi vyksta, labai issigandau. Svarbiausia nueikite pasikonsultuoti, viskas bus iveikiama❤️
pinkrose parašė:
Suprantu jus.. stenkites, kiek imanoma buti su artimaisiais, kad jums kazkas padetu, greiciausiai tai ka jauciate, jums uzeina panikos atakos, tai tikrai baisi pati…
Klausimas ar ji greit pranyksta išsigydo, ir ar poto nebus problemu kad bus visa gyvenima prikaisoma šitas dalykas , aš esu pasiryžusi dėti visas pastangas kad tai išnyktu is mano gyvenimo ir liktu kaip blogas sapnas , gyvenu vokietijoje , kaip bus su psichologais psichatrais ?
Mamuleta parašė:
Klausimas ar ji greit pranyksta išsigydo, ir ar poto nebus problemu kad bus visa gyvenima prikaisoma šitas dalykas , aš esu pasiryžusi dėti visas pastangas kad t…
Gal jums pakaks tik pokalbio, gal pakaks pdichoterapijos, nebutinai vaistu, vakaru pasaulio salyse tikrai nieko blogo nebus, jei jud pasikonsultuosite, as pati to bijojau.. tai toks isitikinimas, kad kazka pakenkti gali, kaip man psichiatre sake, jau didelis darbas yra tiesiog nuejimas ieskoti pagalbos, man realiai pradejo gereti jau po keliu apsilankymu❤️Linkiu jums to paties
Mamuleta parašė:
Sveikos mamytes susirgau šia baisia liga , jausmas nezmoniškas bjaurumas sau savo mintims , nebenoriu gyventi ,bijau dėl saves ir savo vaikų aš juos myliu bet mano…
paskaitykit sitą temą ir suprasit kad jus ne vuena tokia. viskas išgydoma, vaikai auga, viskas bus gerai nebijokit tik kreiptis pagalbos! uisvienei nebutina apie tai pasakot jeigu palaikymo nėra.
Mamuleta parašė:
Man panašiai buvo. Bet vaistų negėriau, nors tikrai reikėjo. Kentėjau labai ilgai
narciziska parašė:
Man panašiai buvo. Bet vaistų negėriau, nors tikrai reikėjo. Kentėjau labai ilgai
Kaip išsigydėte? Ar pati kažkaip, po truputį?
Luuna parašė:
paskaitykit sitą temą ir suprasit kad jus ne vuena tokia. viskas išgydoma, vaikai auga, viskas bus gerai nebijokit tik kreiptis pagalbos! uisvienei nebutina apie ta…
Noro ir isvermes tikrai yra tik bijau pasiduoti nes dažnai buna noriu viska mesti palikti viska ir pradinkti , cia labai daug motyvacijos palaikymo nesu laikoma kaip psichine ligone
migg parašė:
Kaip išsigydėte? Ar pati kažkaip, po truputį?
Nereikia kentėti, jei labai blogai. Juk susirgę bet kuria kita liga geriame vaistus. Nuo to kontūzyta nepasidarysi, kaip tik pagerės. Psichiatro ir psichoterapeuto reikia kartu
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai