2021.11.15 16:23 (prieš 4 m.)
Zivilemi parašė:
Ačiū jums 💕 Aš viską suprantu, bet kažkaip vis tiek ne susitvarkiau su ta mintim, nežinau kodėl. Ir būtent tik vakare, aišku, tada daugiausia laiko galvoti, kai pri…
o as buvau pasiruosusi atiduoti visas santaupas, kad tik man kas padarytu cp pinigu neprireike, vaikai gime cp pagalba. ir taip, sakau kad juos pagimdziau, nors buvo komentaru (is vaiku neturinciu) kad cp yra ne gimdymas. is kur tas noras kazka sumenkinti?
gal pasakysiu ukiskai. gal Jums nepatiks. bet dabar, praejus 2
metams po vaiku gimimo, esu storesnes odos.
as vaiku nei "gimdziau", ne zindziau. ne tai yra svarbiausia. esate jautresne siuo
periodu, nes jis naujas, mazai miego, pilna "visaziniu" patareju.
vakare atsigulusi nurimkite, negalima taop su savimi elgtis. nebekaltinkite saves. jus reikalinga savo vaikui sveiko proto. per sitokias mintis galite "isivaryti" kokia depresija. tada pareis kaltinimas kad reikia gerti vaistus.
viskas praeina. ir mintys praeis. reikia laiko. svarbiausia yra kad vaikas nesirgtu, kad jus ir artimieji butu sveiki. kad nereiktu nakti bijoti uzmigti, nes vis dar atrodo kad pabusi nuo savo vaiku vemimo garso, kelsi
is
lovos, begsi per byrancius vemalus ir galvosi - cia covido pasekme ar nauja
liga?
susirgimai, vemimai, berimai - viskas yra baisu, kas yra nauja. pasidziaukite lengvesniu (jei jis toks) vakaru, pailsekite, negrauzkite saves. nera jokio skirtumo ar gimdete pati, ar cp pagalba. ne tai svarbiausia