Just_2 parašė:
Sveikos, ar po ikelimo kas tikrinosi PGR? Kiek buvo gyd paskyre vaistu leidziamu/ ovuliu?
Aš šiandien pasidariau tyrimą, dar laukiu rezultatų. Pasidalinsiu
Just_2 parašė:
Sveikos, ar po ikelimo kas tikrinosi PGR? Kiek buvo gyd paskyre vaistu leidziamu/ ovuliu?
Aš šiandien pasidariau tyrimą, dar laukiu rezultatų. Pasidalinsiu
Just_2 parašė:
Prg nesityriau. Leidžiamus 1k.d., ovuliu 3k.d. Šiandien 6dpi.
Lauma parašė:
Prg nesityriau. Leidžiamus 1k.d., ovuliu 3k.d. Šiandien 6dpi.
Man irgi tiek pat paskyre.
1k tyriausi pgr, pasakiau, sake nemetyt pinigu tyrimams, nes jis kinta ks valanda.. Bet kitoj grupei panos ten tiriasi, didinas dozes del issaugojimo zirniuko, tai mane jos gazdina🫣
Just_2 parašė:
Man irgi tiek pat paskyre.
1k tyriausi pgr, pasakiau, sake nemetyt pinigu tyrimams, nes jis kinta ks valanda.…
Aš linkusi vadovautis gydytojos paskirtais nurodymais. Ne pati atlikau punkciją, ne pati įsikėliau, tai ne pati ir vaistus koreguojuos🙂man asmeniškai taip ramiau išlaukti😉 Bet žinoma čia kiekvienos pasirinkimas
Lauma parašė:
Aš linkusi vadovautis gydytojos paskirtais nurodymais. Ne pati atlikau punkciją, ne pati įsikėliau, tai ne pati ir vaistus koreguojuos🙂man asmeniškai taip ramiau iš…
Tai va, cia klausimas tik diskusijai, bet man ir taip labai idomiai pasidare
as tai pasitikiu gyd., jei lemta tai viskas ir bus gerai..
Just_2 parašė:
Tai va, cia klausimas tik diskusijai, bet man ir taip labai idomiai pasidareas tai pasitikiu gyd., jei lemta tai viskas ir bus gerai..
Taip, kiek jum dpi, kaip jaučiatės? Man šiandien 6dpi ir jausmas kad tuoj tuoj pramuš mm🙈punkcijos metu gauna 1 ir apsivaisino 1. 3d įkėlė
Lauma parašė:
Taip, kiek jum dpi, kaip jaučiatės? Man šiandien 6dpi ir jausmas kad tuoj tuoj pramuš mm🙈punkcijos metu gauna 1 ir apsivaisino 1. 3d įkėlė
Man jau 17dpi, dariausi HCG, buvo neaukštas, tik 54, bet po 44val padvigubejo, tai sake daugiau nebesidaryti, ir dabar tik 05.17 ateiti ultragarsui.. pasiziuret ar viskas gerai, ar vietoj, ar vystosi..
Man kele 5d, ispunktavo 11, apsivaisino 5, tai liko dar 4
laikau kumstukus kad viskas gerai butu 🙏🙏🙏
O savijayta man pirma savaite irgi buvo kip pries mm, lb krutine sunki buvo, ir turejau dvieju dienu stiprius galvos skausmus..
O dabar viska atleido, tai irgi atrodo neramu, kai nieko nejauti, atrodo net pilvas subliusko :)))
ewellinutte parašė:
Sveikos, punkcija daryta pirmadieni, dabar auginami foliai iki 6dienu, gavau info tik antradieni kiek apsivaisino, o toliau tyla.. vis galvoju kaip jie auga ir kiek…
Man punkcija buvo pirmadieni (tik anksciau) , antradieni taip pat paskambino pasake kiek apsivaisino, ir iskart paskyre sekanciam pirmadieniui kelima, tai tik ta diena ir suzinojau, kiek kokiu uzsaldys.
Just_2 parašė:
Man punkcija buvo pirmadieni (tik anksciau) , antradieni taip pat paskambino pasake kiek apsivaisino, ir iskart paskyre sekanciam pirmadieniui kelima, tai tik ta di…
Supratau, su kita nare bendrauju tai kas kelias dienas informavo ja, aisku ne RMC ji, bet noretusi ir mums zinot kaip sekasi musu maziukams🙈
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai