Justina.pa parašė:
Na va antras perkelimas buvo gegužės antra dien a. Siandien gegužės 9 d dariausi krauja ir nieko. Noreėjau pakalust jei nutraukciau leistis as tuos vaistus . Nes se…
Klinikoj hcg paskirta 11 d
Justina.pa parašė:
Na va antras perkelimas buvo gegužės antra dien a. Siandien gegužės 9 d dariausi krauja ir nieko. Noreėjau pakalust jei nutraukciau leistis as tuos vaistus . Nes se…
Justina.pa parašė:
Tai ir laukit 11d. Ir vaistus nutraukti tik po gauto kraujo tyrimo. Testai ne visada tiesą rodo.
Noriu_miego parašė:
Tai ir laukit 11d. Ir vaistus nutraukti tik po gauto kraujo tyrimo. Testai ne visada tiesą rodo.
Aš turbūt netaip supratau, jūs kraujo turimą darėt? Koks atsakymas?
Noriu_miego parašė:
As kraujo tyrima diandien pridaviau o ne testa dariausi
Noriu_miego parašė:
Aš turbūt netaip supratau, jūs kraujo turimą darėt? Koks atsakymas?
1.10
Justina.pa parašė:
1.10
Aš vistiek laukčiau 11 d. Kartočiau kraujo tyrimą. Gal vėlyvesnė implantacija, gal dar padidės skaičius, o jei dabar savavališkai vaistus nutrauksit, niekada nesužinosit kaip būtų buvę juos naudojant iki paskirtos datos.
Justina.pa parašė:
Aš tai nesuprantu. Jeigu darėtės hcg anlščiau negu liepė gyd, tai kam tada lankytis pas gyd kuriuo nepasitiki ir neklausai ką liepia daryti. Na aš čia tikrai turbūt esu kvaila ir nesuprantu tokių savavliškų dalykų.
Nu tikrai juokinga. Jeigu neklausai gydytojo vadinasi juo nepasitiki, ta kam tada išvis kažką daryti, jeigu darai taip kaip šauna pačiai į galvą 🙈
Justina.pa parašė:
Kol klinikos nepatvirtino ir neliepe nutraukti nieko savavaliskai nedaryciau
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai