gelytea parašė:
jau geriau tada ka dabar cia sumokejau buciau ten sumokejus, ir gal butu rezultatai kitokie
Pati parašėte - GAL. Kad ir kaip norėtųsi, deja, nėra viskas taip paprasta ir niekas neturi 100% sėkmės formulės.
gelytea parašė:
jau geriau tada ka dabar cia sumokejau buciau ten sumokejus, ir gal butu rezultatai kitokie
Pati parašėte - GAL. Kad ir kaip norėtųsi, deja, nėra viskas taip paprasta ir niekas neturi 100% sėkmės formulės.
Aš lankausi, šiandien sužinojau, kad nėštumas nesivysto (po 3 Fet). 2 Fet prieš tai nebuvo net kibimo. Bet net nekyla mintis šitaip "varyti" ant centro, ant kai kurių gydytojų, kad čia nėra tvarkos, kad gydytojos be kompetencijos.. Jie nevisagaliai, jie veikia savo kompetencijų ribose, padeda tikrai daugumai porų (tik ne visi skelbiasi), kitaip nebūtų tokių eilių. Kartais po kai kurių komentarų taip ir norisi parašyti, kad eikit ten, kur jums gerai, kitiems bus lengviau patekti pas gydytojus. Grįšiu ir aš savo šaldytų mažylių ir vėl, ir tikėsiuosi, kad tąkart pasiseks.
Noriu_miego parašė:
Aš lankausi, šiandien sužinojau, kad nėštumas nesivysto (po 3 Fet). 2 Fet prieš tai nebuvo net kibimo. Bet net nekyla mintis šitaip "varyti" ant centro, ant kai kur…
Niekas nevaro ant centro tik dalinasi tai kas patiko ir kas nepatiko. Niekas nesako, kad visoms taip turi būti pvz, kaip buvo man. Kitoms pavyksta pasiseka ir pan. Aš nusivyliau ir išsakiau, tai kas man buvo ir kas man nepatiko.
kiekviena mes turime savo patirti
patirkite ta paty kelia tiksliai taip kaip as, tada mes galesime pakalbeti
kodel as turiu tyleti ir tik gerus zodzius sakyti apie klinikas, gydytojus ar kt.
TAip kaip as ieskojau informacijos, gavau jos ivairios, taip gal kazkas kitas paskaites susidarys savo nuomone...
Ka siuose forumuose pastebejau, kad jeigu tavo nuomone nesutinka su cia dauguma esanciai, prasideda akmenu metymais...mano nuomone forumas ir yra ta platforma kurioje yra diskutuojama, ne puolama, ne smerkiama...dalinames mes visi savo patirtimi....
Kad pasakiau savo patirti ir nuomone, dar karta pakartosiu, praeikit zingsni i zingsni taip kaip as, tada paziuresiu kokia Jusu bus nuomone...o kad pasiseka ne vienai, taip pasiseka, nes as ir nesakiau jog bloga klinika, nesakiau kad blogi gydytojai...tieisog mano patirtis tokia..o jei ivardinau nekompetetinga gydytoja siam darbui, vadinasi yra tam priezastis nes as sedejau jos kabinete, as su ja diskutavau, as maciau kaip ji elgiasi ir ka man sako ir kaip atsakineja i klausimus
ir nuo pat pradziu as jos nesirinkau
Taip ir as eisiu kur man geriau, bet vient del to kad gydytojas noretu jog pavyktu, o nepaliktu likimo valiai...turiu pilna pavyzdziu kam is pirmo karto ten pavyko, bet nepamirstam kad kiekvienai viskas skirtingai....
o eiles? taip ju yra, ju visur pilna...nes tikriausiai kas antra pora turi sia problema....kodel pas juos dideles eiles, nes tai yra RMC ji nera privati, ten kainos mazesnes, nei privacioje
nekyla klausimu kodel didele dalis zmoniu vaziuoja i uzsieni sioms proceduroms? nekyla klausimu kodel is klaipedos vazineja zmones i vilniu? taip kad kiekvienas renkasi ka ir kaip nori.
O savo nuomone as manau galiu pasakyti, nes tam forumai ir yra sukurti kad vyktu diskusija is savo patirciu
Dabar galite toliau metyti akmenimis
inga273 parašė:
Turbūt aš būsiu ta kuriai pavyko ir priežiūra super. Aišku visada pasisekdavo papulti pas D arba B. Išpunktavo man daug prieš 3 metus, pirmoji pavyko iš pirmo karto…
kiekvienos istorija skirtinga, nes kiekvienos organizmas skirtingas
gelytea parašė:
kiekviena mes turime savo patirtipatirkite ta paty kelia tiksliai taip kaip as, tada mes galesime pakalbeti
![]()
Man ten nepavyko, bet gyd Bartasiene paliko gera ispudi, va kas tikrai nesamone yra tas virs 300 eu privalomas poros konsultacijos mokestis, nors VISISKAI pakako konsultacijos kai buvau viena atejus pirnai konsultacijai
23laime parašė:
Man ten nepavyko, bet gyd Bartasiene paliko gera ispudi, va kas tikrai nesamone yra tas virs 300 eu privalomas poros konsultacijos mokestis, nors VISISKAI pakako ko…
man tokio mokescio nereikejo moket, as visada su siuntimais ten einu...tiek pirmas komp su siuntimu, tiek fet dabar su siuntimu tik pati mokejausi jau uz fet.
as ir pas ja lankausi, ji konkreti aiski maloni svelni gydytoja viskas ok
tik mano atveju pirmu kartu kai skundziausi tepliojimu nuo 4 dpi ji sake taip turi buti, dar karta kreipiausi po padidejusio tepliojimo...sako viskas gerai...galiausiai atsiduriau priimamajame ir atsakymas vyska persileidmas...
antras fet, pas ja net nepapuoliau, nebuvo kitos gydytojos gilimasis kodel man taip ivyko, ji net nebuvo skaicius mano istorijos, ji skaitesi prie manes viska ir manes klausinejo, ir ka rado parasyta pirmame skyre viska ta paty...2dpi prg 23 skambinu, atsakymas mes vaistu nekoreguojam tegul buna taip kaip yra...tai klausimas jeigu jau neliepa sekti prg ka cia forumuose visos visada priesingai sako jog reikia sekti ir palaikyti, ir nukritus skambinat gydytojams jie greit koreguoja, o mano atveju?
gelytea parašė:
man tokio mokescio nereikejo moket, as visada su siuntimais ten einu...tiek pirmas komp su siuntimu, tiek fet dabar su siuntimu tik pati mokejausi jau uz fet.
Jo del progesterono man ju politika irgi nepatiko, as zinojau kad mano PRG linkes buti zemu (buvo jau 2 mano ivf) nes man 40+ , bet turejau vos ne maldaut kad po ikelimo man ji tikrintu is karto ir paskui po 2 dienu vel prasiau kad tikrintu, nenorejo jinai kazkodel jo tikrint 😏
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai