Kamile_ parašė:
Tai kaip suprantu cia i ta kita grupe patekti neimanoma? Labai gaila, tikejausi is kitu mamu sulaukti patarimu vienu ar kitu klausimu![]()
O kodėl čia negalite klausti?
Kamile_ parašė:
Tai kaip suprantu cia i ta kita grupe patekti neimanoma? Labai gaila, tikejausi is kitu mamu sulaukti patarimu vienu ar kitu klausimu![]()
O kodėl čia negalite klausti?
Kamile_ parašė:
O kas šioje grupėje negerai? Galite ir čia klausti ir sulaukti patarimu
Turiu ir aš reikalų su pigmentinėm dėmėm, tik kad pas mane yra viena ir labai žiauri. Ant kaklo ir ji eina taip plačiai ir daug kam atrodo kad arba sutrina arba buvau smaugta, nemalonu ir norėtųsi paslėpt, bet vasara su šaliku nevaikščiosi 😃 tai tiesiog stengiuosi kuo mažiau būti ant saulės ;))
Leomona parašė:
O kas šioje grupėje negerai? Galite ir čia klausti ir sulaukti patarimu![]()
Tai ko čia tada ateinate pakomentuoti ir pašiepti išmestų narių? Sėdėkit savo grupėj ir toliau piktinkitės narėmis kurios laiku nepakomentavo ir buvo už bausmę išmestos😃 Mes jau čia likusios kaip nors išgyvensim. Suaugusios moterys-mamos o bendravimas kaip vaikų, ne tėvų darželyje😀
jurgita.0331 parašė:
Gal jau kurios išėjote į NGA? Pasižiūrėjau skaičiuoklėje kiek pinigų gausis, tai verkt norisi 😁 vis galvoju kaip labiau apsimoka su VPA, 18 ar 24 mėn (jei rodoma al…
Jeigu atlyginimas minimalus, tai labiau apsimoka eiti 24 mėn. Tokiu atveju per visą laikotarpį sumoje gausite didesnę pinigų sumą.
Jei stlyginimas didesnis už minimuma (ant kiek jus turi būti didesnis - nežinau), bet apsimoka tuomet eiti 18 mėn, nes už 18 mėn gaunasi didesbė pinigų suma negu per 24 mėn.
Greta Užkuraitė, teisininkė turi uždarą grupę Instagrame, ten saug naudingos info, yra gan aiškios skaičiuojlės ir daug atsakymų į klausimus.
Man taip keistai skamba apsimoka tiek imti ar tiek. O apie vaiką niekas negalvoja? 😂 Gi plius du neperleidziami.men. tada turi išeiti į darbą 16 mėn kai vaikui bus po to darželis🙈 man asmeniškai baisu leisti toki mažą vaiką į darželį jau nuo 2 m. Leisti sunku bet na dirbti reikia. Tiesiog labai keista kai kalbama apie pinigus o ne vaikui kad geriau su mama ilgiau pabūt. 🙈
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai