Marija12345 parašė:
būtent prieš/po meningokoko skiepo negalima ibuprofeno. Visur kur skiepyja, tai pabrėžia. Rekomendacijose parašyta taip.
Geriau isties po bexsero naudoti paracetamoli. Sita irgi esu girdejusi.
MenB vakcina (skiepais nuo B tipo meningokokinės infekcijos) pagal profilaktinių vaikų skiepijimų kalendorių skiepijami 3, 5 ir 12-15 mėn. vaikai. Skaityti
visą straipsnįMarija12345 parašė:
būtent prieš/po meningokoko skiepo negalima ibuprofeno. Visur kur skiepyja, tai pabrėžia. Rekomendacijose parašyta taip.
Geriau isties po bexsero naudoti paracetamoli. Sita irgi esu girdejusi.
Vasarosgaiva parašė:
Viska as suprantu. Tiesiog mamyte pasiteiravo ar skiepyt, nes vaiko imunitetas stiprus ir vaikas niekada beserga. Kita mama pakomentavo, kad nesirgti yra blogai. O …
Skaicius esu kazkur, kad meningogokas griebia arsiai butent tuos kuriu imunitetas iki tol buvo stiprus-mazai sirgo. Yra tokiu pasakymu tiesiog, uztai ir siule skiepyt.
Spurgeliss parašė:
Skaicius esu kazkur, kad meningogokas griebia arsiai butent tuos kuriu imunitetas iki tol buvo stiprus-mazai sirgo. Yra tokiu pasakymu tiesiog, uztai ir siule skiep…
CIA kuri bobute taip pasake? Nu logiskai pagalvokit. Kaip stipru imuniteta turi to zmogu gali "griebti"? Paliegusius griebia, o ne stiprius.
Vasarosgaiva parašė:
CIA kuri bobute taip pasake? Nu logiskai pagalvokit. Kaip stipru imuniteta turi to zmogu gali "griebti"? Paliegusius griebia, o ne stiprius.
Aš tai girdėjau kaip Kėvalas taip sakė
paprastai tariant, tokiu vaiku, kurie niekada neserga, labai stipriai imunitetas kovoja su meningokoku, taip sunaikindamas patį organizma. Čia pernai kur mergaitė Šiauliuose man atrodo, numirė 5metu, kuri niekada nepraleisdavo darželio ir visiškai nesirgdavo. Po šitos istorijos ir komentavo.
Vasarosgaiva parašė:
galiu pasakyt tik tiek, kad infekcija nesirenka. ir tai, kad vaikas kuris neserga niekuomet, nereiskia kad yra apsaugotas nuo to.
Spurgeliss parašė:
![]()
galiu pasakyt tik tiek, kad infekcija nesirenka. ir tai, kad vaikas kuris neserga …
Skiepas taip pat neapsaugo.
Vasarosgaiva parašė:
Skiepas taip pat neapsaugo.
Apsaugo nuo zaibines formos.
Spurgeliss parašė:
Apsaugo nuo zaibines formos.
100%?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai