Mažiuke parašė:
Jas irgi reikia gerti 4 dienas prieš fet po tablete? Berods buvo rulid gal 300 mg, 4 metai praėjo kaip jas vartojau, jau beveik nieko nebeprisimenu🤦♀️
O kodel, nesikonsultuojate su gydytoju? As, nzn po kiek jums paskirtu, jei butina
Mažiuke parašė:
Jas irgi reikia gerti 4 dienas prieš fet po tablete? Berods buvo rulid gal 300 mg, 4 metai praėjo kaip jas vartojau, jau beveik nieko nebeprisimenu🤦♀️
O kodel, nesikonsultuojate su gydytoju? As, nzn po kiek jums paskirtu, jei butina
SunMoon parašė:
Todėl kad šy karta ivf atlikome Lt. O čia prieš fet nieko neskyrė tik progesterona. Aišku fet nepavyko. Tai noriu savarankiškai be gydytojo žinios prieš kitą fet pagerti šitus vaistus.
Mažiuke parašė:
Todėl kad šy karta ivf atlikome Lt. O čia prieš fet nieko neskyrė tik progesterona. Aišku fet nepavyko. Tai noriu savarankiškai be gydytojo žinios prieš kitą fet pa…
Veiklioji medziaga matosi, tad ŠG paprasykit
SunMoon parašė:
Veiklioji medziaga matosi, tad ŠG paprasykit
Kažin ar toks pas mus yra. 🤔
Mažiuke parašė:
Kažin ar toks pas mus yra. 🤔
Nzn, reikia ziureti. LV yra Suprax. Tai Lv temutėj parasykit
SunMoon parašė:
Nzn, reikia ziureti. LV yra Suprax. Tai Lv temutėj parasykit
O gal žinot kiek laiko prieš fet ji gerti? Nes pvz rulid 4 dn geriau, o šitų kiek skiria
Sveikos, nežinau kiek aktualu, bet galvoju pasidalinsiu. Harmonų kraujo tyrimus Kaune greitai (iki 14val gaunu rez.) padaro Medicijoj, (vaisingumo kl buvus). Esmė kad ta pati laboratorija kuri jiems daro, paskambinus tiesiogiai nepazada rezultatu iki pietų. Matyt su klinikom turi jie sutartis ir greičiau daro. Mna kažkaip visada nervas imdavo kad visi sako per viena darbo diena atsakymai. Tai pasidalinau☺️ iki 10 jei priduodat, apie 14 yra rez.
Sveikos,
Galvoje sumaištis.....
Ką tik po vizito iš savo Gino, norėjau jo nuomonės apie likusi trizomie 7 embriona.
Jis sako aš nekelciau šio embriono tuo labiau,kad turi dukra, jeigu dar labai nori vaikų, geriau viską nuo pradžių. Bet ar to tau reikia?
Sako turi pasverti viską kas gali būti.
Dr. Emre sako,kad likęs turi daug sancu.
Vyras sako tai pat, kad turim sveika vaikutį ir turim būti dėkingi Dievui. Gana.
Ką jūs darytumėte tokiu atveju?
Trizomie 7 30%. Kokybė 3aa po pgta
Man 41 metai
Vyrui 51 metai
Turim sveika,nuostabia,grazia metgyte🙏.
Patarkit merginos
Sirdute377 parašė:
Sveikos,
Aš kelčiau ir daryčiau išsamius tyrimus nėštumo metu. Manau, didelis šansas, kad viskas gerai būtų vaikeliui.
Donciuta parašė:
Aš kelčiau ir daryčiau išsamius tyrimus nėštumo metu. Manau, didelis šansas, kad viskas gerai būtų vaikeliui.
Ta pati sako ir Dr. Emre🤔
Bet kaip bus, niekas nežino. Tik kad vyt pas mus daromas 16 sav. Ginas sako jeigu bus nesveikas vaikas, ar galėsi padaryti iš valymą? O tada pradėjau verkti. Sako tu vien nuo minties verki, o kas bus jeigu taip ištikruju bus?
Beje mano Ginas tai pat turkas
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai