Utopija parašė:
Nu mes dabar su vyru nusiteikę keletą tukstanciu isleist, bet cia as su ta mintimi su vizitais ir stimuliacijom. Dar apie ivf net negalvojau, nes kiek domėjausi sti…
Aš stimuliacijas dariausi prieš kokius 3 metus, tai galiu visko neatgaminti.
Tyrimú reiks ir tai irgi kainuos. Vaistai lyg nekaibavo daug, aš nebepamenu, lyg kompensavo kažkiek. Bet ten 5 tabletės to Letrozole gaunasi , aš TR pirkau dabar, tai tikrai nebuvo kosmosas. O ovitrelle apie 30€ lygtais. Bet vėl gi, gal pabeango viskas. O daugiau vizitai, su PKS nevisada lengva tà ovuliacijà pagauti, reikia keliú vizitú. Iš manęs imdavo 80€ už vizità santarose, bet mano gydytoja sukta, kaip po to pasimatė, tai gal jums ir pigiau vizitai kainuos.
O IUI labai panašiai viskas, tik vietoje natūralsus bandymo, suleidžia paturbintà spermà ir už tai prisideda dar pačios iui kaina. Bet realiai tai nežinau ar taip jau labai skiriasi iui sekmė nuo stimuliacijos. Jei su stimuliacijom galima pažaisti, tai iui daug nedaryčiau, nes vis dėl to kainuoja daugiau, geriau IVFui pasiraupyti.
O šiaip IVF nereikia bijoti, nieko ten tokio baisaus, bet linkiu, kad neprireiktú