Dreamland parašė:
Gal atsimenat pas ka?
Ugenskienė, nuostabi genetikė.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDreamland parašė:
Gal atsimenat pas ka?
Ugenskienė, nuostabi genetikė.
Vikii90 parašė:
Sveikos, ateinu prisiduot ir pasiguost. 2 ivf, 1 fet gavau rezultatus- neigiamas. Nebuvo net kibimo. Šaldytų nebeliko. Net nežinau kaip save apraminti ir kaip reikė…
Lygiai taip pat, trys nepavykę kėlimai. Esu kelios dienos po histeroskopijos, rado petvarą nedidelė, pašalino, tikiuos radom problemą. Nepasiduokit ir sekmės.
GiedreG parašė:
Laba, o man liudna diena, neprasmdesim stim si cikla, del cistos...pasiskaiciau, pasirodo del jos ir mm velavo gerokai..
O jums nesiūlė, kad pasižiūrėti ir bandyti padaryti, kad nesusidarytų cistų? Man prieš stimuliaciją buvo vizitas ir pamačiusi, kad geltonkūnis ne pilnai susitraukė skyrė vaistukus ir prasidėjus naujam ciklui startavome.
aurriukas parašė:
O jums nesiūlė, kad pasižiūrėti ir bandyti padaryti, kad nesusidarytų cistų? Man prieš stimuliaciją buvo vizitas ir pamačiusi, kad geltonkūnis ne pilnai susitraukė …
Nesiule, nebuvo anksciau sitos bedos..o ka jum skyre? Man minejo tik kontracept jei kitu ciklu dar butu..bet jie tikrai nesutvarkys cistos jei pries mm per apziura ji dar butu..ir kad po mm startuoti..
Menesiui skirtu..😩
GiedreG parašė:
Nesiule, nebuvo anksciau sitos bedos..o ka jum skyre? Man minejo tik kontracept jei kitu ciklu dar butu..bet jie tikrai nesutvarkys cistos jei pries mm per apziura …
Man irgi rado cista, bet skyrė diferelin ir cista susitraukė, bet aš kalbu apie endo cistas. Dėl geltonkūnio nežinau
migle0505 parašė:
Man irgi rado cista, bet skyrė diferelin ir cista susitraukė, bet aš kalbu apie endo cistas. Dėl geltonkūnio nežinau
Aha, na siuo kartu nieko neskyre, nes po kontrac gali prasciau stimuliuotis tada..zodziu laukimas kolkas iki kito ciklo
GiedreG parašė:
Aha, na siuo kartu nieko neskyre, nes po kontrac gali prasciau stimuliuotis tada..zodziu laukimas kolkas iki kito ciklo
Et kaip gaila, sunku tas laukimas vis
FoxLady parašė:
Et kaip gaila, sunku tas laukimas vis![]()
Tikrai 🥺
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai