FoxLady parašė:
O tokiais atvejas gali buti kad abu prikibs ir bus daugiavaisis nestumas?
Aisku! Seniai jau buvo siame forume dvynuku
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFoxLady parašė:
Aisku! Seniai jau buvo siame forume dvynuku
MyHope parašė:
Nu ka ,po punkcijos. 16 išpunktavo🙏
Super! Puikus rezultatas 💪
FoxLady parašė:
Cia nelabai mano amžiuj tikėtina, bet būna visko 😀 pagal skaičiavimus netgi vienas geras yra labai sekmes dalykas 🤞
September7 parašė:
Cia nelabai mano amžiuj tikėtina, bet būna visko 😀 pagal skaičiavimus netgi vienas geras yra labai sekmes dalykas 🤞
Tikrai..nors kai man kele du, as svajojau kad abu pasiliktu..deje ..man grazu dvyniai. Aisku ten jau rizikos, patys gydytojai vadina tai komplikacija ivf..nesiekia jie to
GiedreG parašė:
Tikrai..nors kai man kele du, as svajojau kad abu pasiliktu..deje ..man grazu dvyniai. Aisku ten jau rizikos, patys gydytojai vadina tai komplikacija ivf..nesiekia …
Jeigu butu du labai apsidžiaugčiau 🥰 bet esu realistė ir savo gaimybes žinau, tuo labiau kad 3 ivf.
Vasara93 parašė:
Gal jums pavyko pagauti lh banga palei krauja ar testus, ir taip kele? Nieko pries ir as taip buciau gaudyt, jau 4 metai kaip su ov testukais zaidziuosi ir visada p…
Nei kraujo, nei testų nesidariau, tik echo, pamenu, darė, tai nzn, gal čia ir stebuklo būdu mums pavyko...🤷🏼♀️
Bet po kelių mėnesių planuojam dar vieną kėlimą 🙏🏼
MyHope parašė:
Nu ka ,po punkcijos. 16 išpunktavo🙏
Labai saunus rezultatai!
Juuu parašė:
Sveikos merginos,
Šiandien 8 stimuliacijos diena bemfola
Galetu dar keleta dienu paauginti, kad tie mazesni paaugtu, nes ju daugiau. Jau geriau tuos du didesnius perauginti, bet kad dasivytu visi kiti. Ka daktare sako? Kada punkcija?
GiedreG parašė:
Kaip ir tikejaus del prg..zemas..o ka tas hcg reiskia..nesu macius kai nekimba daugiau nei <2
Panasu, kad kimba! Jums kele 2 dienu taip? Ir priminkit kada? Tik kelkites pgr butinai
Vasara93 parašė:
Labai saunus rezultatai!
Taip man kele dvieju dienu, treciadieni, tai sestad jis turejo pasiekti 5 dienas, nusiunciau gyd rezultata..laukiu ziniu..o tuo tarpu einu da zvakute isidesiu 🫣
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai