Grettaa parašė:
Sveikos merginos, grįžau po ilgo laiko (G dėka turiu mergytę). Nusprendėme pamėginti su turimomis snaigutėmis. Kovo gale darytas fet, rytoj turėčiau darytis kraujo …
Man G leido daryt be pertraukos po biocheminio..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįGrettaa parašė:
Sveikos merginos, grįžau po ilgo laiko (G dėka turiu mergytę). Nusprendėme pamėginti su turimomis snaigutėmis. Kovo gale darytas fet, rytoj turėčiau darytis kraujo …
FoxLady parašė:
Eina sau kokio ilgumo ciklas, beveik 2menesiai..
Man 35cd, su baime laukiu mm, nes paskutines buvo max max skausmingos kelias diena…
Tikrai kosmosas, bet pagaliau ateina..bet kazkaip nepramusa normaliai..bet visviena varysiu i apziura..
Nu gal nebus ir tau labai baisiai...
GiedreG parašė:
Tikrai kosmosas, bet pagaliau ateina..bet kazkaip nepramusa normaliai..bet visviena varysiu i apziura..
Man tikėtina vėl pirmasis vizitas išpuls šeštadienį, įdomu pas ką vėl papulsiu
Gal kas žinote, kas šį šeštadienį budės Santarose?
Viltix parašė:
Supratau, nepaklausiau iš karto jo, tai manau viskas ok eisiu sekantį ciklą, išmėginsiu visas galimybes likusias
Aš matau teste taip pat panašius vaiduoklius, bet manau čia jau žaidžia vaizduotė, kaip pastojau pirmą kartą iki kraujo rodė ryškią 2 juostelę, todėl neinterpretuoju, kad o gal...nors aišku kiekviena individuali
FoxLady parašė:
Man tikėtina vėl pirmasis vizitas išpuls šeštadienį, įdomu pas ką vėl papulsiu![]()
Aš varau mat i NW, tai nzn..
Viltix parašė:
nebūtinai turi būti ryškus.. Mano buvo visiškai balti, kraujas tik parodė mažus skaičiukus, irgi netikėjau, galvojau biocheminis, bet jie padvigubėjo ir net patrigu…
Ačiū Jums visoms, ziuresim kaip bus rytoj
Frezija parašė:
Taip turetu buti gana ryskus, galbut biocheminis![]()
Nebalamutinkit žmogaus. Visiškai normalu matyti kol kas tokį. Juk auga labai skirtingai, svarbu tas pokytis po dviejų dienų.
Meju parašė:
Nebalamutinkit žmogaus. Visiškai normalu matyti kol kas tokį. Juk auga labai skirtingai, svarbu tas pokytis po dviejų dienų.
Sneku realistiskai, apgailestauju, kad tai gali skaudinti. Linkiu ir as jai nestumo ❤️
Frezija parašė:
Sneku realistiskai, apgailestauju, kad tai gali skaudinti. Linkiu ir as jai nestumo ❤️
Viskas tikrai gerai, man tikrai svarbu išgirsti kelias nuomones, ir suprasti kaip ir kas gali vykti toliau.. 🫶🏻
Frezija parašė:
Taip turetu buti gana ryskus, galbut biocheminis![]()
Negązdinkit be reikalo,aš ryškaus testo nei karto memačiau,iki hcg ir hcg diena.Net kai nėštumas buvo 7 savaitės testas nebuvo ryškus,bet va skaičiuoju dienas iki gimdymo ir viskas gerai 😊
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai