yummy mummy parašė:
Sveikiatsakymo i savo pirmaji komentara is gerb.daktaro, deja, nesulaukiau, bet jau baigiu su viskuo susigyventi
![]()
Mano žiniom išaugs. Normalus raidos etapas. Mums beveik 7men ir pirštukų čiulpimas labai suretėjęs.
yummy mummy parašė:
Sveikiatsakymo i savo pirmaji komentara is gerb.daktaro, deja, nesulaukiau, bet jau baigiu su viskuo susigyventi
![]()
Mano žiniom išaugs. Normalus raidos etapas. Mums beveik 7men ir pirštukų čiulpimas labai suretėjęs.
Pirstuku ciulpimas periodiskai nera blogai mazdaug iki antrojo gimtadienio, kol isdygsta dantukai(tikriausiai). O kudikiams tai pasimirsta, nes tuoj pat ju susidomejima pavergs aplinka su viskuo ka "galima" bus isideti i burna
dodesniems vaikuciams teikia skirti daugiau demesio, kad uzimti ir nebebus poreikio ciulpti pirstuku
roberta23 parašė:
Sos.mamytes gal kam taip buvo.vakar gime vaikutis.beda ploksti speneliai.nera net kaip bandyti priespieni paduoti.ar atsiradus pienukui pavyks su antspeniu maitinti…
Pabandykit pirstais suformuot. Antspeniu geriau nenaudot,nes paskui vaikas gali nemoket zist. Vaikui svarbiausia apziot kuo daugiau rudojo laukelio,nes ne speneli zinda.
Paprasykit personalo,kad padetu teisingai iduoti kruti.
Su lauku,vaikas "iszys".mano abu buvo ploksti,db jokio vargo,pradzioj aisku vargelio uzteko
roberta23 parašė:
Sos.mamytes gal kam taip buvo.vakar gime vaikutis.beda ploksti speneliai.nera net kaip bandyti priespieni paduoti.ar atsiradus pienukui pavyks su antspeniu maitinti…
Paprasykit, kad kas vaistinej nupirktu stora svirksta, nupjausite snapelio pusej taip, kad butu "vamzdis". Tada istraukite stumokli ir ikisusi is nupjautos puses glauskite aplink speneli ir traukite, taip issitrauks po truputi. Be to kudikis zindo ne speneli(jei taip daro nuciulpia ir buna be galo skausminga), o kruti, apziodamas kuo daugiau rudojo laukelio. Ir speneli issitraukia. Nusitraukinekite pries pieni ir sumaitinkite taurele ar svirkstu, tik NE BUTELIUKU
nykstuke03 parašė:
Paprasykit, kad kas vaistinej nupirktu stora svirksta, nupjausite snapelio pusej taip, kad butu "vamzdis". Tada istraukite stumokli ir ikisusi is nupjautos puses gl…
Va,buvau pamirsus sita. Veiksminga,tik reik irgi atsargiao,kad nepazeist spenelio
geranta parašė:
Pabandykit pirstais suformuot. Antspeniu geriau nenaudot,nes paskui vaikas gali nemoket zist. Vaikui svarbiausia apziot kuo daugiau rudojo laukelio,nes ne speneli z…
O kol mokes zysti ar to pakako?personalas iskart misini duoda
roberta23 parašė:
O kol mokes zysti ar to pakako?personalas iskart misini duoda![]()
Kuriuose jūs gimdymo namuose? Mišinio neleisčiau duot - ištampys skranduką. Pirmom dienom mažiukui labai mažai pienuko/priešpienio užtenka.

7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai