Zivilekkk parašė:
Nieko tokio, laikykites, zinau kaip sunku dirbanciai mamaiSekmes jums!
Ačiū! 😇😇
Zivilekkk parašė:
Nieko tokio, laikykites, zinau kaip sunku dirbanciai mamaiSekmes jums!
Ačiū! 😇😇
AgotukasM parašė:
Mano vaikams taip buvo kai burnoj pienligė buvo. Pažiūrėkit ar nėra baltų apnašų ant liežuvio, skruostų vidaus
Tikrinau ir aš,ir daktarė-nieko nėra ;/
Karate parašė:
Tikrinau ir aš,ir daktarė-nieko nėra ;/
Mums buvo toks streikas užėjęs apie 3-4men, ir šaukšteliu maitinau ir buteliukus keičiau, miegantį šiaip ne taip maitinau, paskui nupirkau buteliuko žinduką nuo 6men ir pradejo valgyt
gratyz parašė:
Mums buvo toks streikas užėjęs apie 3-4men, ir šaukšteliu maitinau ir buteliukus keičiau, miegantį šiaip ne taip maitinau, paskui nupirkau buteliuko žinduką nuo 6me…
Kiek laiko Jums truko? Nesuprantu kaip visos mamos sako maitinti miegantį-man net neina jam žinduko į burnytę įkišti...
Karate parašė:
Kiek laiko Jums truko? Nesuprantu kaip visos mamos sako maitinti miegantį-man net neina jam žinduko į burnytę įkišti...
Savaite kažkur, o maitindavau giliau imigusi, ant ranku, paspausdavau zinduka, kad pradedu laset i burna, kažkaip pavykdavo
gratyz parašė:
Savaite kažkur, o maitindavau giliau imigusi, ant ranku, paspausdavau zinduka, kad pradedu laset i burna, kažkaip pavykdavo
Mes jau antrą savaitę kovojam...
Karate parašė:
Sveiki. Turime tokią situaciją- nuo gimimo kūdikis maitinamas buvo mišriai, o nuo 3sav.- tik PM. Dabar mums 9,5 sav. Iki 8sav. valgė kuo puikiausiai, o dabar 1.5sav…
Sveiki. Gal atsimenate kaip viskas baigėsi? Nes mūsų dabar ta pati situacija, nežinau ką daryti
agnem69 parašė:
Sveiki. Gal atsimenate kaip viskas baigėsi? Nes mūsų dabar ta pati situacija, nežinau ką daryti
Mums tai baigėsi tuo kad tai tęsėsi tris savaites, sumaitint pavykdavo tik kai užmiega, bet vis tiek natūraliai gaudavosi mažiau paros normos. Pasitikrinom geležį, feritina ir vitaminą D kraujyje, vitaminas D viršijo normą dvigubai, dėl ko sakė gali jaustis kartumas burnoje. Tai nustojom gerti vitaminą, ir po trijų sav susitvarkė, bet spėju tai buvo tiesiog toks raidos etapas + vitamino perteklius