gelmius parašė:
Jau priaugau 10,7 kg![]()
jau daug labai...
nu geras, o pilvukas maziukas
as tai dar 7 gal..jeigu skaiciuot nuo to kai buvau numetus...o nuo nuolatinio svorio tai butu 5kg..bet pilvukas apie 30cm...aplink liemeni jau 100 turiu
gelmius parašė:
Jau priaugau 10,7 kg![]()
jau daug labai...
nu geras, o pilvukas maziukas
as tai dar 7 gal..jeigu skaiciuot nuo to kai buvau numetus...o nuo nuolatinio svorio tai butu 5kg..bet pilvukas apie 30cm...aplink liemeni jau 100 turiu
Alisa parašė:
sveikutes100 metu jau nerasiau
kazkaip vis nerandu kur isiterpti
![]()
Man vakarop siandien prasidejo kazkoks keistas pilvo skausmas kaip saremiu, bijau kad tik neprasidetu daznesni
![]()
pasikonsultuok su gydytoja, as tai nezinau kas turi darytis, koks jausmas kai saremiai buna tai nekvarsinu galvos
manasis pilvelis tik daznai kietet pradejo, bet greit atleidzia
-A-L parašė:
pasikonsultuok su gydytoja, as tai nezinau kas turi darytis, koks jausmas kai saremiai buna tai nekvarsinu galvosmanasis pilvelis tik daznai kietet pradejo, bet greit atleidzia
Na prisimenu kai su pirma mergaite prasidejo saremiai, skambinau savo mamai klausti, i ka jie panasus, ar turetu skaudeti nugara ir ar maudimas panasus i menesiniu skausma, tai ji pasake, taip tau jau saremiai
Na bet dabar juk dar per anksti, bijau ir pagalvot
nNa jei padaznes teks varytis i ligonine
Alisa parašė:
Na prisimenu kai su pirma mergaite prasidejo saremiai, skambinau savo mamai klausti, i ka jie panasus, ar turetu skaudeti nugara ir ar maudimas panasus i menesiniu skausma, tai ji pasake, taip tau jau saremiaiNa bet dabar juk dar per anksti, bijau ir pagalvot
nNa jei padaznes teks varytis i ligonine
![]()
oi...o gal tau tik paruosiamieji?
-A-L parašė:
oi...o gal tau tik paruosiamieji?
labai tikiuosi, kad tik paruosiamieji
Alisa parašė:
labai tikiuosi, kad tik paruosiamieji![]()
as nebepamenu pries kiek laiko pas drauge atsirado paruosiamieji..bet sake budavo ir toks jausmas kad kojos issinarins
o galiausiai vistiek pernesiojo
-A-L parašė:
as nebepamenu pries kiek laiko pas drauge atsirado paruosiamieji..bet sake budavo ir toks jausmas kad kojos issinarinso galiausiai vistiek pernesiojo
vajei kiek mes mamytes turime iskentet del savo pupuliuku
Na bet kiek pamenu su pirmaja tokiu pojuciu nebuvo kaip per si nestuma.. neveltui sakoma, kad kiekvienas nestumas skirtingas
gelmius parašė:
Katik is gines asPilvukas 1 cm mazesnes apiimties negu buvo pries menesi...
Priaugau 2 kgTonusai labai geri mazylio
Gimdos dugno ilgis 26cm
![]()
Nuo antradienio siausiu dekreto
![]()
as irgi sia sav buvau pas akusere ir mano gimdos dugno ilgis 26 cm
, ttaip, kad mums ne tik viena diena gimdyt, bet ir pilvukai tokio pat dydzio
Alisa parašė:
sveikutes100 metu jau nerasiau
kazkaip vis nerandu kur isiterpti
![]()
Man vakarop siandien prasidejo kazkoks keistas pilvo skausmas kaip saremiu, bijau kad tik neprasidetu daznesni
![]()
Man jau viena karta irgi tokie skausmai buvo kaip saremiu... Labai issigandau kad prasidetu tikrieji
zilinute parašė:
as irgi sia sav buvau pas akusere ir mano gimdos dugno ilgis 26 cm, ttaip, kad mums ne tik viena diena gimdyt, bet ir pilvukai tokio pat dydzio
![]()
Kaip smagu
Ziurek abi i foruma kai brukstelsim tai is karto bus gime kleckuciai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai