Agneta26 parašė:
sveikinu![]()
aciuka ;)
Agneta26 parašė:
sveikinu![]()
aciuka ;)
jovitele8629 parašė:
aciuka ;)
beje, yra gal kokiu naujienu del tavo draugo?
Agneta26 parašė:
beje, yra gal kokiu naujienu del tavo draugo?
vis dar taip pat...
jovitele8629 parašė:
vis dar taip pat...
laikykis..
jovitele8629 parašė:
vis dar taip pat...
labai tave uzjauciu. tikiuosi kad jis atsigaus ir viskas jums bus gerai, kartu sulauksite maziuko
Agneta26 parašė:
o kas cia per tyrimas?
Apsigimimu rizikos tyrimas. Pirmame nestumo trimestre ivertinama rizika kudikiui gimti su: Dauno ir Evardso sindromais.
sveikutes
na man gydytoja liepe dar pora savaiciu pagerti folio rugsti, o tada jau Elevit vitaminus, nes reikia platesnio spektro papildu. Nors as pati labiau noreciau tuos vitaminus gaut is naturalesniu produktu
kremuku jokiu netepu, nes mano oda bet kokiu atveju trukineja, naudos nelabai duoda kremai. paskutinem dienom taip blogai jauciuos, pykina be perstojo, valgomo nieko nerandu, tai persimeciau ant surio
paolina parašė:
sveikutes![]()
na man gydytoja liepe dar pora savaiciu pagerti folio rugsti, o tada jau Elevit vitaminus, nes reikia platesnio spektro papildu. Nors as pati labiau noreciau tuos vitaminus gaut is naturalesniu produktukremuku jokiu netepu, nes mano oda bet kokiu atveju trukineja, naudos nelabai duoda kremai. paskutinem dienom taip blogai jauciuos, pykina be perstojo, valgomo nieko nerandu, tai persimeciau ant surio
![]()
Aš kai klausiau vaistininkės ką geriau gerti, tai apie elevit sakė, kad jie vos ne kaip vaistas, nes ten labai didelės dozės visų vitaminų, aš irgi norėjau natūralesnių, tai man pasiūlė New Nordic, jie kiek galima natūrelesniu pagrindu. O dar dėl elevit girdėjau, kad galima sakyt kiekviena daktarė siūlo, nes jiem farmacininkai už tai pamoka...
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai